För dig som vill hyra hus i Grekland

Hyr hus eller lägenhet och lär dig känna Grekland

hus i greklandKoppla av och hyr ett hus eller en lägenhet i Peloponnesos, Grekland. Långt ifrån massturismens dominans hittar du många platser som kan erbjuda avkoppling: nästan orörda stränder, små byar och lokalproducerad mat.

Res till Peloponnesos och ta med dig familjen och vänner! Den natursköna halvön erbjuder lugnet, historia och kultur, även efter den största turistruschen!

Elias och jag kan hjälpa dig att hitta boende som passar dina mål och din budget. Vi listar ut noga utvalda hyresobjekt för en eller flera månader samt för mindre och större sällskap. Läs gärna intervju med en svensk familj som reste för första gången till Peloponnesos hösten 2019.

Vill du hyra några veckor, en månad eller en längre tid? Individuella eller gruppbokningar? Se listan med alla fastigheter under länken här. Hittar du inte vad du letar efter eller vill ha hjälp med att planera och genomföra en aktivitet, gå direkt till bokningsformulär här. Nedan FAQ för dig som vill hyra via oss. Vill du hyra ut din fastighet via oss: klicka här

1. Hur bokar jag det boende jag är intresserad av?

Supereasy!  Skicka en ID nummer och datum du är intresserad av via epost eller fyll i formuläret under länken här. Du kan också hitta Elwira på FB eller Insta, eller LinkedIn. Elwira kollar tillgängligheten med uthyraren och återkommer till dig inom 24 timmar. Och kom ihåg att under juli och augusti är det mycket svårt att hitta lediga platser. Så kontakta Elwira i god tid!

2. Varför kan jag inte boka online?

De flesta uthyrare som vi samarbetar med har ett litet familjeföretag med personlig service eller så är det privatpersoner, oftast våra egna kunder, och de ligger inte alltid på de stora bokningssidorna.

3. Vad kostar det att boka boende via husigrekland.se?

Vårt arvode år 10% från hela uthyrningsperioden och betalas under den första veckan när din uthyrningsperiod startar. Du betalar via banköverföring till Housefinders Peloponnese, Real Estate Services, VATNO EL801930817.

4. Hur betalar jag hyran?

Alla betalningar skall ske direkt till uthyraren och enligt hens betalningsvillkor som beskrevs tydligt på varje fastighetspresentation. Olika uthyrare har olika önskemål för deposition och för avbokning. Exakta villkor står tydligt under varje fastighet men är du osäker, ring eller mejla Elwira (länk till kontaktsida) !

5. Hur gör jag för att ändra min bokning?

Efter att din bokningsförfrågan blivit bekräftad får du alla kontaktuppgifter till uthyraren av oss och sedan sker all kontakt direkt med uthyraren. Om du får problem med någonting och inte känner att det går att lösa på ett bra sätt så är du givetvis välkommen att ta kontakt med oss så hjälper vi dig!

6. Vem skattar och betalar moms?

Både vårt företag, Housefinders Peloponnese, Real Estate Services, VATNO EL801930817, och våra uppdragsgivare är registrerat för F-skatt och moms i Grekland.

7. Jag hade en fråga jag inte fann svar på här

Kontakta oss enklast genom att mejla till info@husigrekland.se eller ring till 0046 703 247 949

Elwira, Elias och partners kan hjälpa dig att

Hitta rätt plats. Aldrig varit i Peloponnesos? Vi hjälper dig att hitta ett område som passar dina önskemål

Rätt aktivitet. Vi hjälper dig att hitta lokala aktiviteter (segling, besök på olivodling, träna yoga vid havet med mera)

Rätt tid. Några dagar, några veckor eller längre perioder? Vi hjälper dig att hitta objekt som passar dig bäst!

Instagram