8 maj, 2019

Långtidsuthyrning: vill du hyra boende i Grekland under en lång tid?

Det är mycket svårt att hitta långtidsuthyrning i Grekland, speciellt i området där vi jobbar: kring Kalamata och Nafplio. Att hyra ett boende i Grekland under en lång tid kräver en hel del kontakter och tidigare relationer. Dels för att korttidsuthyrning är mycket mer ekonomiskt lönsam för uthyrare och dels för att det råder lite annorlunda juridiska regler i Grekland när det kommer till uthyrningar. Generellt saknas det överhuvudtaget större aktörer inom bostadsuthyrningsmarknaden i Grekland.

Hyr för en månad eller längre via oss

Som sagt: relationer är viktiga! Eftersom vi har byggt ett brett nätverk kan vi erbjuda dig en längre tids uthyrning i Mani, Messinia. En del av våra objekt hittar du under länken här och hittar du inte vad du letar efter så kan vi försöka hitta andra boenden via vårt nätverk.

Långtidsuthyrning: vad kostar det?

Det är ganska svårt att svara exakt på frågan ovan. Priset per månad beror på vilka månader och hur många månader du vill skriva kontraktet på. Det är också en fråga om dina behov: uppvärmning, internetuppkoppling, städning, närhet till livsmedelsbutiker och liknande. Vår kommission är 10% från hela uthyrningsperioden.

Jag vill hyra under en längre tid!

Vad kul, vi kan säkert hjälpa dig och du kan börja med ett mejl till Elwira:

  • Vilka månader och hur länge vill du hyra?
  • Vad är din max budget?

Våra hyresvärdar har olika betalnings- och depositionsvillkoren och vi meddelar dig om dessa efter att vi hittar ett uthyrningsobjekt du letar efter.

Nyttiga länkar

Instagram