Skapa kreativa arbetsmiljöer for dina anställda med husigrekland.se

9 september, 2017

Skapa kreativa miljöer för dina anställda i soliga Grekland

Vi kan hjälpa dig att skapa kreativa miljöer för dina anställda i soliga Grekland. Här kan dina anställda kombinera semester med remotearbete och hårda deadlines: uppskattad av både yngre och äldre generationen. Det är ingen hemlighet längre att en extra förmån utöver den kontanta lönen är en betydelsefull konkurrensfördel på arbetsmarknaden.

“En nyligen genomförd undersökning visade att 57% av de tillfrågade anser att förmåner och fördelar är bland de viktigaste faktorer, när de väljer ett jobb. Omkring 80% sade även att de skulle föredra nya fördelar framför en löneförhöjning. Allt eftersom arbetsgivare hakar på denna trend, blir många arbetsförmåner allt mer kreativa och lockande eftersom företagen konkurrerar om att locka till sig och behålla de bästa arbetarna. Livet börjar och slutar inte på kontoret, och bra anställningsförmåner återspeglar detta. Detta innebär att man uppmuntrar avbrottstid och verklighetsflykt samtidigt som man hittar tillbaka till sin kärlek för jobbet. Till exempel snowboard redskaps leverantören Burton, erbjuder gratis liftkort, medan Airbnb ger sina anställda ett årligt bidrag på $2000 för att resa runt i världen och bo med sina värdar”. (källa: Regus, Originella företagsformer).

Jobba hårt och njut av stranden och havet

Du vet den här deadline som infaller inom en vecka? Well, packa väskan, ta med dig badkläder och åk iväg med hela gänget! Jobba hårt och njut av stranden och havet på kvällen. Koncentrerad och ostörd levererar personalen bättre och kan kombinera allt med avkoppling i naturen och solen.

Husigrekland.se tar hand om företagsuppdrag för de som vill skapa en kombinerad arbetsplats och semesterhem för egna anställda. Vi hjälper dig med research av intressanta objekt som kan köpas och användas av företag som delade kontor och coworking-platser eller sommarbostäder som kan nyttjas av alla på företaget. Vi ser även till att transaktionen och investeringen är juridisk säkrad.

Vi tar hand om ditt företags semesterhem

Vi kan även erbjuda ditt företag hjälp med långa avtal ifall ditt företag inte vill investera i att äga bara vill hyra coworking stället. Eftersom vi är på plats kan vi genom vårt nätverk hjälpa ditt företag vidare med kringliggande tjänster: löpande betalningar, matleverans, städning och aktiviteter: allt för att din anställda ska kunna koppla av och åka tillbaka till Sverige fyllda av en ny energi. “Ledaren ska ha ett nära förhållande till sina medarbetare – vilket är lämpligt för att få en öppen kommunikation, där du kan vägleda, inspirera och motivera dem”. Citat av Per Sørensen och vi tror att ett kreativt miljö i soliga Grekland underlättar kommunikationen. Kontakta Elwira för mera detaljer via mejl eller LinkedIn. Är du intresserad av kortare uthyrningar? Du kan även fylla i bokningsformuäret här.

Instagram