14 augusti, 2017

Skapa egna temaresor eller kurser i Grekland

Vill du skapa egna temaresor eller kurser i Grekland? Vi kan hjälpa dig att genomföra din dröm. Du har konceptet och ett antal deltagare och vi hjälper dig att hitta boende och kringliggande aktiviteter. Ont om deltagare? Inga problem, vi marknadsför ditt koncept i våra egna kanaler!

Din kurs, ditt koncept, vår hjälp för genomförande

Vinresor, matlagnings-resor, dykresor eller målarresor. “Lär dig fotografera med mobilen”, “Yoga från grunden” eller “Akvarellmålning i naturen”. För dig som jobbar med att bedriva olika typer av kurser är det i många fall viktigt att hitta attraktiva kurs-destinationer.
Husigrekand erbjuder dig research i området: från boende för dina kursdeltagare till extra aktiviteter som kan utföras vid sidan om din egen kursverksamhet. Du kan själv skapa den perfekta kombinerade utbildnings- och upplevelseresan och vi finns på plats för att hjälpa dig att genomföra projektet! Se aktuella objekt som är öppna för gruppbokningar här.

Vi hjälper dig att marknadsföra ditt koncept

Vi kan även bidra att marknadsföra din kurs via våra egna marknadsföringskanaler för att hitta flera kursdeltagare. Kontakta Elwira för mera detaljer via mejl eller LinkedIn. Du kan även fylla i bokningsformuläret här.

”Vissa män ser saker som de är, och säger, ‘Varför?’ Jag drömmer om saker som aldrig funnits och säger, ‘Varför inte?’” av George Bernard Shaw

Instagram