svenskar-digitala-nomader-peloponnesos-grekland

21 november, 2021

6 av 10 svenskar vill leva som digitala nomader: välkommen till Peloponnesos, Grekland

elwira kop hus grekland peloponnesosEnligt Svenskanomader.se 6 av 10 svenskar  vill leva som digitala nomader. Kanske vill du testa Peloponnesos och Grekland? Hela (58%) svenskar med fast anställning uppger att de skulle vilja ta med sig jobbet på en längre resa eller flytta utomlands under en längre period om de kunde ta med sig jobbet. Denna siffra är högst i unga åldrar där hela 69 procent mellan 18-29 år uppges vara positiva till ett liv som digital nomad.

Digitala nomader  eller frilansare i Peloponnesos, Grekland

Grekland attraherar många digitala nomader och frilansare från hela Europa. Mani, Peloponnesos och de charmiga fiskebyarna Agios Dimitrios/Agios Nikolaos och även Stoupa/Kardamyli i Peloponnesos är under vinterperioden ett uppskattat resmål för de som gillar att snorkla, fiska eller vandra och som kan jobba remote.

För digitala nomader eller för de som kan jobba utanför kontoret var det nog lite problematiskt att hitta ett bekvämt boendet. Vad behöver en digital nomad? En bra bra internetuppkoppling, en skön uppvärmning under de lite kyligare dagarna och en miljö där man kan kombinera jobb och fritid.

Är det så att att ditt arbete kräver inte mer än download 25 Mbps och upload 2.5 Mbps so kan du gärna kolla på fastigheter från vår portfolio. De flesta kan hyras på 3, 6 eller 8 månader med början/slutet av september.

Instagram