Släktträff, vänträff eller exklusiv yogakurs i Grekland Kardamyli

Hus

För grupper
Galleri
beskrivning

Boka en vacker destination i Grekland för din nästa släktträff, vänträff, exklusiva yogakurs eller träning i mindfullness. Här kan ni njuta av ostörd panoramautsikt ner till havet med det mäktiga Taygetos bergsmassiv i ryggen.

Anläggningen ligger 5 minuters bilresa från Kardamyli, de lokala stränderna och tavernorna. Här kan ni umgås med varandra och får chansen att fly från vardagen samt hitta ro att slutföra det projekt ni håller på med just nu.

Gruppbokningar 8 personer

Det är möjligt att göra en gruppbokning för max 8 personer. Anläggningen har generösa gemensamma sociala ytor kring swimmingpoolen (obs! WiFi fungerar även här!) men husen har även mer privata egna uteplatser. Ni är en del av naturen och bor granne med det anrika Kardamyli.

Enastående, avskalad interiör, magnifik utsikt, åretruntpool (obs: inte uppvärmd på vintern!) och jacuzzi (i drift från november till slutet av april), utomhusgrill och närhet till vandringsstigar i de magiska Taygetosbergen.

Objekt ID: OKA2018,”Olive Peaceful Houses”, Kardamyli, Messinia Mani

Anläggningen består av fyra villor (alla på ca 40 kvm): två villor med panoramautsikt över havet och två villor med utsikt över poolen och trädgården. Husen är bekväma, ljusa, elegant inredda och inkluderar ett öppet vardagsrum, matplats och fullt utrustat kök. I vardagsrummen hittar du TV, DVD-spelare (med ett bibliotek med filmer att låna från), CD-spelare, Ipod dockning och kabel för att ansluta alla bärbara ljudenheter med hörlursutgång.

Villor med havsutsikt (2 personer):

  • Villa Electra: dubbelsäng
  • Villa Galini: superkingsize säng som kan delas till två enkla sängar

Villorna har stora verandor med fantastisk havsutsikt där du kan titta på solnedgången.

Villor med utsikt mot trädgård och pool (2 personer):

  • Villa Gaia: superkingsize säng som kan delas till två enkla sängar
  • Villa Anemone: queensize säng

Båda villorna med utsikt mot trädgård har även dubbla bäddsoffor.

Övrig information

Veckostädning ingår och ett välkomstpaket med te, kaffe inklusive nespresso pods, socker, vatten på flaska, toalettrullar och handtvål finns vid din ankomst.Det finns en gemensam tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, strykbräda och strykjärn samt alla nödvändiga tvättmedel och mjukmedel. Byte av sängkläder sker veckovis men extra byte en extra gång i veckan kan göras mot en extra kostnad på 30 Euro i veckan (60 Euro om fler än 2 personer bor i lägenheten. Vill ni inte handla själva så kan shoppingservice erbjudas för en extra kostnad.

Priser och betalningsvillkor

Pris för gruppbokningar offereras på begäran och den rekommenderade perioden är från mitten av september till mitten av april. Under denna perioden undviker ni den största hettan och den största turistruschen. Nedan visas medeltemperaturen under hela året. (källa).

mild väder Kalamata, boka kickoff i Grekland

Under vintermånader och vid vistelse längre än en vecka kan offereras uppvärmning. Är ni intresserade av aktiviteter under er vistelse ange detta gärna i bokningsformuläret. Ni betalar 50 % deposition via banköverföring och resterande belopp vid ankomst via bankkort. Gå direkt till bokningsformuäret.

Förslag på aktiviteter

Vi jobbar inte som researrangörer men tar gärna på oss uppdrag som eventkoordinatorer. Vi samarbetar med grekiska entreprenörer i området och under länken här kan du läsa mer om aktiviteter som vi kan hjälpa dig med.

Om området: Peloponnesos och Kardamyli

Kardamyli ligger 15 meter över havet är en av södra Medelhavets bäst bevarade hemligheter. Visa kallar Kardamyli för en “New Côte d’Azur” och här har du chansen att träffa berömda konstnärer och njuta av många kvällar med jazzmusik. Kristallklart blått vatten, majestätiska cypresser, vilda olivlundar och avlägsna snötäckta berg.

vy over kardamyli via husigreklandse 2

En exklusiv, liten, oförstörd by som stoltserar med storslagna villor, förtrollande stenmaisonetter, frodiga trädgårdar, en pittoresk hamn och fantastiska stränder där du kan träffa en och annan känd skådespelare, filosof, forskare eller författare.

kardamyli strand via husigreklandse 2

Dess läge nära Taygetos bergsmassiv gör platsen idealisk som utgångspunkt för vandringar och cykelutflykter och platsen besöks året om av vandrare.

Kardamyli old town via husigreklandse

Enligt Homeros var staden Kardamyli en av de sju städer som utlovades av Agamemnon till Achilles för att han skulle återuppta kampen under Trojanska kriget. Och oavsett om du tror eller inte tror på de mytologiska hjältarna så kommer du att njuta av den pittoreska staden med en liten hamn, stränder, restauranger och bergsstigar.

Resa till Kardamyli

Under perioden mars till oktober kan du flyga direkt till Kalamata från Stockholm eller Köpenhamn (kolla tider på Aegean). Väljer du att komma till Kardamyli under perioden november – februari där det inte går direktflyg till Kalamata flygplats från Skandinavien kan du välja Aten som flygdestination och då behöver du räkna med cirka 3,5 timmes bilresa från Atens flygplats, läs mer på bloggen här. Vi kan så klart ordna transport både från Kalamata och Aten flygplats.

semesterhus peloponnesos kalamata

Intresserad?

Kontakta mig på info@husigrekland.se, fyll i bokningsformuläret eller ring upp mig på 0046- 703 247 949

info
  • Messinia Mani
Egenskaper
  • Havsutsikt
  • Pool
  • Strandnära
  • Trädgård