Semester i Peloponnesos Grekland? Hyr nybyggd lägenhet i Lefktro!

Lägenhet

Uthyres
50 €/natt
Galleri
beskrivning

Planerar du semester i Peloponnesos Grekland? Hyr nybyggd lägenhet i Lefktro och ha cykelavstånd till stranden och andra bekvämligheter i Stoupa. Du bor nära stranden men ändå långt borta! Dessa nybyggda lägenheter med öppen planlösning erbjuder dig en närhet till Stoupas vackra stränder och kaféer men även en avskildhet om det är det du önskar dig.

Objekt ID: UST1850, Lefktro, Messinia Mani

Tolv nybyggda lägenheter med det unika konceptet ”prova på” erbjudande! Varje lägenhet är även till salu om du faller för den (från 160 000 euro) och säljaren tar hand om din lägenhet under tiden du är borta. Anläggningen består 12 lägenheter. Bland dessa hittar du:

 • 2 lägenheter med 1 sovrum: 1 dubbelsäng + 1 badrum
 • 9 lägenheter med 2 sovrum: 2 dubbelsängar + 1 badrum
 • 1 lägenhet med 3 sovrum: 3 dubbelsängar + 1 badrum

Alla lägenheter är möblerade och utrustade med AC, kylskåp, tvätt- och diskmaskin, TV, dvd, WiFi och har parkeringsplats. Observera att kartan inte anger exakt läge utan visar endast område!

Betalningsvillkor

Vid bokning betalas en depositionsavgift på 30% av totalpriset. Inbetalning sker via banköverföring. Resterande belopp betalas vid ankomst eller via banköverföring innan ankomst.

Pris per natt för 1- och 2-rumslägenheterna (3-rums inom parentes)

 • 15 juni – 15 september 100 Euro (120 Euro)
 • 16 september – 31 oktober och 1 Maj – 14 juni 75 Euro (100 Euro)
 • 1 November till 30 April 50 Euro (70 Euro)

Övriga fakta du borde veta om

 • Promenadavstånd till stränderna i Stoupa: ca 20 minuter
 • Stormarknad och bageri: ca 15 minuter
 • Städning 2 ggr per vecka ingår
 • Vill du göra dagsutflykter? Hyrbil eller cykel kan tillhandahållas mot en extra kostnad

Om området: Peloponnesos och Stoupa

På den södra kusten av Peloponnesos i Grekland och ca 60 minuters bilresa från närmaste flygplats i Kalamata (eller 3,5 timmars bilresa från Atens internationella flygplats) ligger den vackra och oförstörda byn Stoupa med varma, härliga somrar och milda vintrar.

Med två härliga sandiga gyllene stränder (liksom flera mindre stränder) har denna en gång sömniga by blivit mer och mer populär som turistmål men har ändå kvar det genuina Grekland. Det finns ett 20-tal tavernor och restauranger längs med strandpromenaden där du kan avnjuta läckra lokala och traditionella grekiska rätter.

hur hus i grekland peloponnesos

Stoupa ligger i ett fascinerande område som kallas Mani. Detta är den enda delen av Grekland som aldrig erövrats av inkräktare. Befolkningen, Maniots, byggde tornhus (sk Manitorn) där de tog skydd under de otaliga lokala fejderna som utkämpades här. Några av dessa Manitorn har restaurerats och kan fortfarande ses i området.

Författaren Nikos Kazantzakis som skrev Zorba the Greek när han bodde här och hans staty kan ses blicka över Kalogriastranden . För historieälskare är Stoupa idealiskt beläget för att besöka sådana fascinerande platser som Olympia och Mystras – eller så kan du bara sitta på stranden eller i en taverna och läppja en ouzo med lokalbefolkningen!

Testa lokala aktiviteter

Vi samarbetar med grekiska entreprenörer och ständigt uppdaterar informationen med olika paket och erbjudanden. Läs mer på sidan ”Hitta aktiviteter i Grekland och Mani”. På bloggen berättar vi också om intressanta platser i närområdet: ”Tips om Peloponnesos”.

Resa till Lefktro och Stoupa

Under perioden mars till oktober kan du flyga direkt till Kalamata från Stockholm eller Köpenhamn (kolla tider på Aegean). Väljer du att komma till Stoupa under perioden november – februari där det inte går direktflyg till Kalamata flygplats från Skandinavien kan du välja Aten som flygdestination och då behöver du räkna med cirka 3,5 timmes bil- eller busresa från Atens flygplats.

Intresserad?

Kontakta mig på info@husigrekland.se eller fyll i formuläret på sidan, kom ihåg att ange objektid vid bokningen! Vill du ha mer information kring själva processen att hyra hus eller lägenhet via Hus i Grekland lär igenom FAQ ”För dig som vill hyra i Grekland”.

info
 • 50 €/natt
 • Messinia Mani
Egenskaper
 • Havsutsikt
 • Pool
 • Strandnära
 • Trädgård