Kurs eller kickoff i Grekland? Välj Stoupa som destination!

Hotell

För grupper
Galleri
beskrivning

Planerar du kurs eller kickoff och vill genomföra kursen i Grekland? Vi rekommenderar dig att titta närmare på Stoupa i Peloponnesos där du via oss kan boka boende och genomföra kursen eller kickoffen på hotel Lefktron, bara 100 meter från de omtalade sandstränderna i Stoupa.

Hotel Lefktron är hyllad av många för utmärkt service och fantastiskt frukostbuffé som består av varma och kalla maträtter som görs på plats och enbart består av lokala produkter.

Till ert förfogande står ett mötesrum redo (från klockan 11.00 och dagen ut) som kan arrangeras enligt era önskemål (skolsittning, biosittning eller annat). Skulle ni vilja starta era aktiviteter tidigare så anordnas för er en patio med smart TV och bra WiFi uppkoppling. Under utbildningen kommer det att serveras färsk frukt och vatten.

Objekt ID: LST2018, Lefktron Hotel, Stoupa, Messinia Mani

Hotellet har 32 fräscha och nyrenoverade rum och samtliga kan anpassas för singel-övernattningar. Alla rum har egen balkong med utsikt över poolen eller havet. Efter era kursaktiviteter kan ni koppla av i Lefktron Hotels trädgård eller i loungebaren.

Lefktron har en avslappnad och familjärt atmosfär och på kvällarna kan man lyssna på musik i baren eller beskåda magnifika solnedgångar på Stoupas strand som bara ligger 2 minuters promenad från boendet. Luncher kan anordnas i en lokal taverna som ligger 1 minuts promenad från hotellet och där varje maträtt tillagas med kärlek och passion.

Rekommenderade tider

Lefktron Hotel är öppet för gruppbokningar hela oktober och andra halvan av april. Under denna perioden ligger medeltemperatur på ca 22 grader i luften och vatten (källa).

mild väder Kalamata, boka kickoff i Grekland

Konferens- och mötesrum finns i samma anläggning och anpassas enligt dina önskemål.

Priser och betalningsvillkor

Exakta priser offereras från period till period men räkna med cirka 61 euro per person och natt. Ni betalar 50 % vid bokningstillfället och 50 % vid utcheckningen. Observera att boendet omfattas av den nya turistskatten vilket innebär 0.50 euro per rum och natt som betalas utöver 61 Euro vid utcheckningen (3,5 Euro för en vecka). Gå direkt till bokningsformuäret.

Förslag på aktiviteter

Vi jobbar inte som researrangörer men tar gärna på oss uppdrag som eventkoordinatorer. Vi samarbetar med grekiska entreprenörer i området och under länken här kan du läsa mer om aktiviteter som vi kan hjälpa dig med.

strand stoupa peloponnesos hus greklandOm området: Peloponnesos och Stoupa

På den södra kusten av Peloponnesos i Grekland och ca 45 minuters bilresa från närmaste flygplats i Kalamata (eller 3,5 timmars bilresa från Atens internationella flygplats) ligger den vackra och oförstörda byn Stoupa med varma, härliga somrar och milda vintrar.

Med två härliga sandiga gyllene stränder (liksom flera mindre stränder) har denna en gång sömniga by blivit mer och mer populär som turistmål men har ändå kvar det genuina Grekland. Det finns ett 20-tal tavernor och restauranger längs med strandpromenaden där du kan avnjuta läckra lokala och traditionella grekiska rätter.

Stoupa ligger i ett fascinerande område som kallas Mani. Detta är den enda delen av Grekland som aldrig erövrats av inkräktare. Befolkningen, Maniots, byggde tornhus (sk Mani-torn) där de tog skydd under de otaliga lokala fejderna som utkämpades här. Några av dessa Mani-torn har restaurerats och kan fortfarande ses i området.

Författaren Nikos Kazantzakis skrev Zorba the Greek när han bodde här och hans staty kan ses blicka över Kalogriastranden. För historieälskare är Stoupa idealiskt beläget för att besöka sådana fascinerande platser som Olympia och Mystras – eller så kan du bara sitta på stranden eller i en taverna och läppja en ouzo tillsammans med lokalbefolkningen! Vill du veta hur reser du till Stoupa? Klicka här.

Intresserad?

Kontakta mig på info@husigrekland.se, fyll i bokningsformuläret eller ring upp mig på 0046- 703 247 949

info
  • Messinia Mani
Egenskaper
  • Havsutsikt
  • Pool
  • Strandnära
  • Trädgård