Investera i Grekland: stort hus, hotell eller rekreationscenter. 35 km till Kalamata, 1 km till stranden i Kardamyli

Tomt

Säljes
250 000 €
4 300 kvm
Galleri
beskrivning

Vill du investera i Grekland? Bygga ett stort hus, hotell eller rekreationscenter? Vi har en stor byggtomt 35 km från Kalamata och 1 km till stranden i charmiga och anrika Kardamyli!

investera grekland hus hotell kalamata kardamyli Objekt ID: EKJ1823, Kardamyli, Messinia Mani

Kanske en av de sista stora byggtomterna med gångavstånd till Kardamyli. Här kan du bygga hus upp till 206 kvm och en generös pool med en magnifik utsikt över havet!

investera grekland hus hotell kalamata kardamyliOavsett om du vill flytta till Grekland, bygga en verksamhet eller skapa ett efterlängtat familjehem: här kan du verkligen dra igång storplanering för dina drömmar!

investera grekland hus hotell kalamata kardamyliVill du satsa på hotell- och campingverksamhet ? Eller har du rekreationscenter i tankarna? En angränsande tomt är också till salu och du kan sammanlagt köpa 12500 kvm med gångavstånd till stränder och tavernor i Kardamyli!

Vi kan även hjälpa dig att hitta lokala bygg- och arkitektföretag som du kan anlita för jobbet. Du och din familj kan styra över hur mycket jobb ni vill göra själva eller om ni önskar er att få nyckelfärdigt förslag. Läs gärna om våra partners här

Övriga fakta du borde veta om

 • Tomt: 4300 kvm
 • Närmaste strand: Ritsa strand 1,3 km, Stoupa strand 9 km
 • Närmaste tavernor och livsmedelsbutik: 1,1 km
 • Kalamata centrum och Kalamata Marina: 35 km
 • Flygplats Kalamata: 46 km
 • Flygplats Aten: 3,5 timmar med bil
 • Observera: kartan anger inte exakt läge utan visar endast område!

Om området: Peloponnesos och Kardamyli

Kardamyli ligger 15 meter över havet och är en av södra Medelhavets bäst bevarade hemligheter. Vissa kallar Kardamyli för en “New Côte d’Azur” och här har du chansen att träffa berömda konstnärer och njuta av många kvällar med jazzmusik. Kristallklart blått vatten, majestätiska cypresser, vilda olivlundar och avlägsna snötäckta berg.

kardamyli hus grekland peloponnesos

Byns läge nära Taygetos bergsmassiv gör platsen idealisk som utgångspunkt för vandringar och cykelutflykter och Kardamyli besöks året om av både vandrare och badsugna turister.

kardamyli peloponnesoso grekland hus

En exklusiv, liten, oförstörd by som stoltserar med storslagna villor, förtrollande stenmaisonetter, frodiga trädgårdar, en pittoresk hamn och fantastiska stränder där du kan träffa en och annan känd skådespelare, filosof, forskare eller författare.

kardamyli peloponnesos grekland hus

Enligt Homeros var staden Kardamyli en av de sju städer som utlovades av Agamemnon till Achilles för att han skulle återuppta kampen under Trojanska kriget. Och oavsett om du tror eller inte tror på de mytologiska hjältarna så kommer du att njuta av den charmiga bergsbyn med en liten hamn, stränder, restauranger, bergsstigar och historiska ruiner.

kardamyli peloponnesos grekland hus

Intresserad?

Kontakta mig på info@husigrekland.se eller fyll i Intresseanmälan för köpare. Du kan även nå mig på 0046-703247949. Vill du ha mer information kring själva processen att köpa i Grekland läs igenom FAQ ”För dig som vill köpa fastighet i Grekland”. Vi har även samlad för dig lite extra tips på bloggen: se Tips för husköpare i Grekland eller Flytta till Grekland storyn. Kolla gärna också våra hyresobjekt .

info
 • 4 300 kvm
 • 250 000 €
 • Messinia Mani
Egenskaper
 • Havsutsikt
 • Pool
 • Strandnära
 • Trädgård