Hyr semesterlägenhet bara 150 meter från stranden i Stoupa, Peloponnesos

Lägenhet

Uthyres
50 €/natt
Galleri
beskrivning

Hyr semesterlägenhet bara 150 meter från den vackra stranden i Stoupa och lär dig känna Peloponnesos. Du behöver inte heller bekymra dig om att laga mat: längs strandpromenaden hittar du många tavernor och restauranger där maten tillagas med kärlek till naturen och människor.

semester stoupa grekisk mat

Skulle du önska dig en mer aktiv semester så kan du testa olika former av vattensporter som dykning, paddling och liknande. Eller varför inte testa en yoga vid havet? Stoupa och närliggande Kardamyli där under sommaren sutförs yoga i hamnen, är ett välbesökt och populärt område på sommaren för människor av många olika nationaliteter så du kommer säkert knyta en hel del nya bekantskaper.

Objekt ID: UNT1809,”Nikos Lakonia apartments”, Stoupa, Messinia Mani

“Nikos apartments” är ett lägenhetshotell i två våningar som erbjuder bekväma studios för två personer med egen balkong och havsutsikt. Fem studios på bottenvåning och fem på övervåningen.

Alla studios har eget, välutrustat kökspentry och ett badrum med dusch och en dubbelsäng. I kökspentryt hittar du kylskåp, frys, mikrovågsugn, nödvändiga köksredskap, vattenkokare och brödrost. Studiorna har a/c-enheter och en takfläkt samt väl fungerande WiFi. Lägenheterna städas två gånger i veckan och lika ofta byts sänglinne och handdukar. Ange vid bokningen om du önskar strandhanddukar: de tillhandahålls på begäran.

Priser per natt och studion

 • April, maj, oktober 50 euro
 • Juni, September 60 euro
 • Juli, Augusti 60 euro

Den kortaste perioden för bokning är 7 dagar men ibland finns det även möjlighet att genomföra bokning för färre dagar, kontakta oss angående detta så svarar vi inom 48 timmar.

Betalnings- och avbokningsvillkor

Vid bokning betalas en depositionsavgift på 15 % av totalpriset. Betalning sker via banköverföring och är återbetalningsbar vid avbokning senast 21 dagar innan ankomst. Efter 21 dagar tillämpas ingen återbetalning. Resterande belopp betalar ni med kort på platsen.

Rekommenderade tider

Lägenhetshotellet är öppet för bokningar under hela året men vi rekommenderar, med tanke på avskildhet, att överväga bokningar från slutet av september och under hela oktober samt från slutet av mars till slutet av maj. Under denna perioden undviker ni den största hettan och den största turistruschen. Nedan visas medeltemperaturen under hela året. (källa). Vi hjälper er så klart med bokning av boende under samtliga perioder.

mild väder Kalamata, boka kickoff i Grekland

Förslag på aktiviteter

Vi samarbetar med grekiska entreprenörer i området och under länken här kan du läsa mer om aktiviteter som vi kan hjälpa dig med eller mejla till oss och berätta om dina önskemål.

Om området: Peloponnesos och Stoupa

På den södra kusten av Peloponnesos i Grekland och ca 50 minuters bilresa från närmaste flygplats i Kalamata (eller ca 3 timmars bilresa från Atens internationella flygplats) ligger den vackra och oförstörda byn Stoupa med varma, härliga somrar och milda vintrar.

semester stoupa peloponnesoso grekland

Med två härliga sandiga gyllene stränder (liksom flera mindre stränder) har denna en gång sömniga by blivit mer och mer populär som turistmål men har ändå kvar det genuina Grekland. Det finns ett 20-tal tavernor och restauranger längs med strandpromenaden där du kan avnjuta läckra lokala och traditionella grekiska rätter.

Stoupa ligger i ett fascinerande område som kallas Mani. Detta är den enda delen av Grekland som aldrig erövrats av inkräktare. Befolkningen, Maniots, byggde tornhus (sk Mani-torn) där de tog skydd under de otaliga lokala fejderna som utkämpades här. Några av dessa Mani-torn har restaurerats och kan fortfarande ses i området.

stoupa grekland zorba hus i grekland

Författaren Nikos Kazantzakis som skrev Zorba the Greek när han bodde här och hans staty kan ses blicka över Kalogriastranden. För historieälskare är Stoupa idealiskt beläget för att besöka sådana fascinerande platser som Olympia och Mystras – eller så kan du bara sitta på stranden eller i en taverna och läppja en ouzo tillsammans med lokalbefolkningen! Vill du veta hur reser du till Stoupa? Klicka här.

Intresserad?

Kontakta mig på info@husigrekland.se, fyll i bokningsformuläret eller ring upp mig på 0046- 703 247 949

info
 • 1 sovrum
 • 1 badrum
 • 50 €/natt
 • Messinia Mani
Egenskaper
 • Havsutsikt
 • Pool
 • Strandnära
 • Trädgård