Hyr semesterlägenhet i Stoupa, Peloponnesos: 10 meter från sandstrand och Medelhavet

Lägenhet

Uthyres
135 €/natt
40 kvm
Galleri
beskrivning

Parsemester i Grekland? Hyr semesterlägenhet för två i Stoupa, Peloponnesos: bara 10 meter från sandstranden och azurblå smaragdgröna Medelhavet.

På bilden den närmaste stranden i oktober: vattentemperatur ca 22-24 grader

Strandhuset Sofia erbjuder dig allt du behöver för att koppla av: modern inredning, fräscha stora badrum, bekväma poolmöbler och närhet till tavernor och promenadstigar.

hyr semesterlägenhet stoupa peloponnesos sandstrand medelhavet

Vill du njuta mer aktivt eller föredrar du andra aktiviteter under din semester än sol- och poolbad så hittar du olika former av vattensporter (dykning, paddling med mera) i Stoupa.

strand stoupa peloponnesos hus greklandDykningskurs i Stoupa på Kalogria stranden

Objekt ID: UNT1812,”Strandhuset Sofia”, Stoupa, Messinia Mani

Strandhuset är ett gammalt totalrenoverat familjehus som ligger endast 10 meter från en av Peloponnesos vackraste sandstrand. I huset finns fyra lyxiga och rymliga lägenheter.

hyr semesterlagenhet stoupa peloponnesos sandstrand medelhavetSamtliga lägenheter har ett sovrum, ett badrum, öppet kök och ett vardagsrum. Lägenheterna är designade för ett par även om det finns möjlighet för ytterligare en gäst över 16 år. Av säkerhetsskäl kan inte hyresvärden ta emot barn eller spädbarn.

hyr semesterlagenhet stoupa peloponnesos sandstrand medelhavetLägenheterna är på 40 kvm, har fullt utrustade kök, diskmaskin och tvättmaskin. A/C enheterna finns i vardagsrummen och i sovrummen. Balkongerna har havsutsikt och på baksidan finns en gemensam pool (5 m x 10 m x 1,40 m) och stor trädgård med fruktträd. För dig som behöver kombinera semester med lite jobb då och då: WiFi fungerar även vid poolen!

hyr semesterlagenhet stoupa peloponnesos sandstrand medelhavetPris per natt

Den kortaste vistelsen är 7 nätter. Vill du boka färre nätter? Kontakta oss för prisförslag. Incheckning från klockan 13.00, utcheckning klockan 11.00. Vill du boka avhämtning från flygplatsen i Kalamata? Kontakta oss för prisförslag! Var vänlig notera att för medföljande tredje person betalar du extra 25 euro per natt.

 • April 135 euro
 • Maj, Juni, September 150 euro
 • Juli, Augusti 160 euro
 • Oktober 135 euro

Betalnings- och avbokningsvillkor

I priset ingår städning, byte av handdukar och sängkläder två gånger i veckan. Vid bokning betalas en depositionsavgift på 15 % av totalpriset. Betalning sker via banköverföring och är återbetalningsbar vid avbokning senast 21 dagar innan ankomst. Efter 21 dagar tillämpas ingen återbetalning. Resterande belopp betalar ni via kort på platsen.

Förslag på aktiviteter

Vi samarbetar med grekiska entreprenörer i området och under länken här kan du läsa mer om aktiviteter som vi kan hjälpa dig med eller mejla till oss och berätta om dina önskemål.

strand stoupa peloponnesos hus greklandOm området: Peloponnesos och Stoupa

På den södra kusten av Peloponnesos i Grekland och ca 50 minuters bilresa från närmaste flygplats i Kalamata (eller ca 3 timmars bilresa från Atens internationella flygplats) ligger den vackra och oförstörda byn Stoupa med varma, härliga somrar och milda vintrar.

stoupa strand peloponnesos hus grekland

Med två härliga sandiga gyllene stränder (liksom flera mindre stränder) har denna en gång sömniga by blivit mer och mer populär som turistmål men har ändå kvar det genuina Grekland. Det finns ett 20-tal tavernor och restauranger längs med strandpromenaden där du kan avnjuta läckra lokala och traditionella grekiska rätter.

Stoupa ligger i ett fascinerande område som kallas Mani. Detta är den enda delen av Grekland som aldrig erövrats av inkräktare. Befolkningen, Maniots, byggde tornhus (sk Mani-torn) där de tog skydd under de otaliga lokala fejderna som utkämpades här. Några av dessa Mani-torn har restaurerats och kan fortfarande ses i området.

stoupa grekland zorba hus i grekland

Författaren Nikos Kazantzakis som skrev Zorba the Greek när han bodde här och hans staty kan ses blicka över Kalogriastranden. För historieälskare är Stoupa idealiskt beläget för att besöka sådana fascinerande platser som Olympia och Mystras – eller så kan du bara sitta på stranden eller i en taverna och läppja en ouzo tillsammans med lokalbefolkningen! Vill du veta hur reser du till Stoupa? Klicka här.

strand stoupa peloponnesos grekland

Intresserad?

Kontakta mig på info@husigrekland.se, fyll i bokningsformuläret eller ring upp mig på 0046- 703 247 949

info
 • 1 sovrum
 • 1 badrum
 • 40 kvm
 • 135 €/natt
 • Messinia Mani
Egenskaper
 • Havsutsikt
 • Pool
 • Strandnära
 • Trädgård