Till färdigställande: hus med havsutsikt 200 meter från stranden

Hus

Säljes
499 000 €
250 kvm
Galleri
beskrivning

Till färdigställande: hus med havsutsikt 200 meter från stranden. Friliggande hus med häpnadsväckande havsutsikt och cykelväg till stranden och havet! Kanske för dig som vill investera i ett hus i Grekland som är lätt att hyra ut ? Boka visningsbesök och upplev området! Den som inte griper sin chans när tiden är inne kommer att grubbla på det resten av sitt liv, eller hur? Tomten är tillräckligt stor för att du ska kunna planera fritt!

Objekt ID: OC669, Agios Dimitrios, Messinia Mani

Ett vackert Manihus som ligger i Agios Dimitrios, gångavstånd från den vackra fiskebyn Agios Nikolaos med en vacker hamn, fiskmarknad, tavernor och restauranger.
Agios Nikolaos Messinia Mani Paloponnesos Husigrekland

På bilden Agios Nikolaos
Kommer du ledsna på tavernorna där så når du turistbyn Stoupa inom 10 minuters bilavstånd där du, utöver tavernor, även har två av de finaste sandstränderna på Peloponnesos!

Om huset

Huset har 2 våningar och en boyta på 250 kvm. Den inre delen av huset är i behov av färdigställande, vilket ger dig möjlighet att själv utforma interiören.

Båda våningarna har delats in i ett antal specifika rum, men det är möjligt att komma på nya idéer för att skapa mer öppna ytor och maximera upplevelsen av den fantastiska utsikten över havet.

Till huset hör en muromgärdad tomt på 4000 kvm och även den kan planeras och utformas enligt dina önskemål. På framsidan av fastigheten går en cykelväg till stranden och havet. Observera att kartan inte anger exakt läge utan visar endast område!

Övriga fakta du borde veta om

 • Byggår: för slutförande
 • Boyta: 250 kvm
 • Tomt: 4 000 kvm
 • Strand: 200 m
 • Flygplats Kalamata: 70 min

Om Peloponnesos och Agios Nikolaos

Peloponnesos: det klassiska Grekland (det var visserligen ingen ö utan en halvö tills Korintkanalen var färdigbyggd 1893). Denna halvö är full av historia och platserna ligger nära varandra. Det var här som en stor del av antikens historia började och i Iliaden nämns mer än 20 platser från Peloponnesos.
Peloponnesos Grekland via Husigrekland
Peloponnesos är en plats med fenomenal och skiftande skönhet med höga snöklädda berg, fruktträdgårdar och floddalar samt fina stränder. Vill du läsa mer om landsdelens historia? Gå vidare till vår systersida: Guide till Peloponnesos eller läs mer om områden: Messinia.

Agios Nikolaos: lugn fiskeby i Messinia, västra Mani

Agios Nikolaos, är en liten och lugn fiskeby i Messinia, i Västra Mani. Knappt 50 kilometer sydost om Kalamata och ca 60 minuter från Kalamata flygplats: perfekt resmål för dig som vill lämna stressiga vardagen bakom sig. Mer om byn under länken här.

Intresserad?

Kontakta mig på info@husigrekland.se eller (helst) fyll iIntresseanmälan för köpare. Vill du ha mer information kring själva processen att köpa i Grekland läs igenom FAQ ”För dig som vill köpa fastighet i Grekland”.

info
 • 250 kvm
 • 499 000 €
 • Messinia Mani
Egenskaper
 • Havsutsikt
 • Pool
 • Strandnära
 • Trädgård