Oförglömlig familjesemester i Grekland? Hyr strandhuset i Chrani: bara 50 meter till stranden

Hus

Uthyres
80 €/natt
110 kvm
Galleri
beskrivning

Ute efter oförglömlig familjesemester i Grekland? Hyr strandhuset i Chrani: bara 50 meter till stranden med vy som du aldrig glömmer!

familjesemester grekland hyr strandhuset chrani

Huset Paralia Spiti ligger vid en mindre strand med en fin strandpromenadsträcka: här kan du promenera till långt på kvällen, vi kan utlova vackra soluppgångar och solnedgångar!

familjesemester grekland hyr strandhuset chrani

Objekt ID: UCE1907, Paralia Spiti, Chrani, Messinia County

Paralia Spiti har ett sovrum med dubbelsäng och ett sovrum med tre enkelsängar. Från båda sovrummen har du en magnifik utsikt mot Det Stora Blå.

familjesemester grekland hyr strandhuset chrani

I båda sovrummen finns A/C och stora inbyggda garderober. Är ni flera så finns det så klart möjlighet att sova på soffan i vardagsrummet.

familjesemester grekland hyr strandhuset chrani

I huset finns ett stort badrum samt öppen planlösning kök/vardagsrum/matrum. I köket finns diskmaskin, kyl och frys. Den stora och generösa altanen nås från vardagsrummet och hallen mellan båda sovrummen.

familjesemester grekland hyr strandhuset chrani

I trädgården hittar du en typisk grekisk grill där du kan träna upp dina grillkunskaper. Även här  har du så klart utsikten mot det Stora Blå!

familjesemester grekland hyr strandhuset chrani

Pris per natt och betalningsvillkor

Den kortaste vistelsen är 4 övernattningar och om du vill boka huset längre än 2 veckor så erhåller du 10 % på ordinarie pris. NOTERA: det finns möjlighet att hyra husen under längre tid. Är du intresserad? Kontakta oss! Vid bokning betalas en depositionsavgift på 40% av totalpriset. Betalning sker via banköverföring. Resterande belopp betalas kontanter vid ankomst eller via banköverföring innan ankomst. Depositionsavgiften är återbetalningsbar vid avbokning senast 60 dagar innan ankomst.

 • September till Juni 80 euro
 • Juli 90 euro
 • Augusti 100 euro

Övriga fakta du borde veta om

Paralia Spiti är rök- och djurfritt hus och lämpar sig väl för åretruntboende. I huset finns fungerande öppen spis och hyresvärden hjälper dig att beställa ved för uppvärmning under vintern. I priset ingår städning en gång i veckan (inclusive byte av sängkläder och handdukar) samt användning av A/C (finns i båda sovrummen) och el. Bilen parkerar du bekvämt på innergården.

Notera att huset har ingen WiFi.  Om du inte vill använda din egen surfmängd så finns det möjligheten att beställa via Cosmote (Greklands Telia). Informationen om kostnaden hittar du här.

 • Avstånd till flygplatsen Kalamata: 27 km
 • Avstånd till flygplatsen Aten: 287 km
 • Avstånd till golf i Costa Navarino: ca 45 km

familjesemester grekland hyr strandhuset chrani

Om Peloponnesos och Chrani/Petalidi/Koroni

Peloponnesos är full av historia och platserna ligger nära varandra. Det var här som en stor del av antikens historia började och i Iliaden nämns mer än 20 platser från Peloponnesos.
Peloponnesos Grekland via Husigrekland
Peloponnesos är också en plats med fenomenal och skiftande skönhet med höga snöklädda berg, fruktträdgårdar och floddalar samt fina stränder. Vill du läsa mer om landsdelens historia? Gå vidare till vår systersida: Guide till Peloponnesos eller läs mer om områden: Messinia.

taverna petalidi chrani peloponneses hus greklandChrani ligger mellan två uppskattade besöksmål: Petalidi och Koroni. Den lilla kustbyn Petalidi är idealisk för familjer och för dem som föredrar ett avslappnande strandliv. Här hittar du en en mängd tavernor som ligger kring torget och vid strandpromenaden och i närheten till byn finns en hel del stränder.

koroni peloponneses hus greklandI det närliggande Koroni finns inte bara mysiga tavernor, kaféer, söndagsmarknader med lokala frukter och grönsaker men även den välbesökta vackra sandstranden Zaga beach (Zagastranden) där mirakulöst nog havssköldpaddor fortfarande lägger sina ägg.

zagastranden peloponnesos koroni husigrekland

Vill du testa på mer äventyr kan du ta dig till närliggande surfingklubben som hyr ut, och hjälper dig igång om du vill prova på att surfa i det blå. Stranden i Koroni är ca 3 km lång. Missa inte att planera in ett besök på en medeltida venetiansk borg som ligger över stranden.

koroni castle peloponnesos hus grekland

Resa till Chrani

Under perioden mars till oktober kan du flyga direkt till Kalamata från Stockholm eller Köpenhamn (kolla tider på Aegean). Väljer du att komma till Chrani under perioden november – februari då det inte går direktflyg till Kalamata flygplats från Skandinavien kan du välja Aten som flygdestination och då behöver du räkna med cirka 3,5 timmes bil- eller bussresa från Atens flygplats.

Intresserad?

Kontakta mig på info@husigrekland.se eller fyll i formuläret på sidan, kom ihåg att ange objektId vid bokningen! Vill du ha mer information kring själva processen att hyra hus eller lägenhet via Hus i Grekland lär igenom FAQ ”För dig som vill hyra i Grekland”.

info
 • 2 sovrum
 • 1 badrum
 • 110 kvm
 • 80 €/natt
 • Messinia County
Egenskaper
 • Havsutsikt
 • Pool
 • Strandnära
 • Trädgård