Familjehus och en investering, Peloponnesos, Grekland: byggtomt i Lefktron

Tomt

Säljes
90 000 €
Galleri
beskrivning

Familjehus eller en investering: byggtomt i Lefktron, Peloponnesos, Grekland har det bästa tänkbara läge! Cirka 15 minuters promenad till stranden och matbutik fast i ett lugnt och turistfritt område. En sällsynt skatt i närheten till den välbesökta turistbyn Stoupa i Mani: här kan du kombinera uthyrningsmöjligheter och Airbnb med ett semesterhus för din egen familj. Observera: nuvaranden ägare utesluter kontakter med investerare som vill bygga hotell!

strand kalogria stoupa pelopones greklandPå bilden en av sandstränderna i Stoupa

Objekt ID: EKJ1801, Lefktron, Stoupa, Messinia Mani

Ett sällsynt tillfälle: byggtomt med havsutsikt och promenadavstånd till stranden placerad på en lugn gata och med möjlighet att bygga hus upp till 800 kvm.

Familjehus investering Grekland

Observera att kartan inte anger exakt läge utan endast visar område! Hela tomten är på 1347.50 kvm och säljs för 180 000 euro men kan även köpas som två separata och mindre byggtomter:

 • 684.70 kvm (med möjlighet att bygga upp till 400 kvm). Pris: 90 000 euro
 • 662.80 kvm (med möjlighet att bygga upp till 400 kvm). Pris: 90 000 euro

Familjehus investering Grekland Turistorten Stoupa med sina fina två sandstränder, affärer, kaféer, tavernor och restauranger ligger cirka 1 km från byggtomten.

Familjehus investering Grekland

Vi kan också hjälpa dig att hitta lokala bygg- och arkitektföretag som du kan anlita för jobbet. Du och din familj kan styra över hur mycket jobb ni vill göra själva eller om ni önskar er att få nyckelfärdigt förslag. Läs mer av våra tips här.

Boka visning av några tomter på en och samma gång och låt din magkänsla avgöra var din och din familjs plats är i Grekland! Kolla gärna våra hyresobjekt och stanna i Mani i Peloponnesos lite längre.

Övriga fakta du borde veta om

 • Pris: 180 000 euro (eller 90 000 euro tomt ett och 90 000 tomt 2)
 • Tomt: 1347,50 kvm (eller tomt ett: 630 kvm och tomt två 675 kvm)
 • Byggtillstånd: upp till 800 kvm
 • Strand och supermarket: 15 minuter promenad
 • Flygplats Kalamata: 60 min bilväg
 • Observera: kartan inte anger exakt läge utan visar endast område!

Nyttiga länkar

Om Peloponnesos och Stoupa

På den södra kusten av Peloponnesos i Grekland och ca 60 minuters bilresa från närmaste flygplats i Kalamata (eller 3,5 timmars bilresa från Atens internationella flygplats) ligger den vackra och oförstörda byn Stoupa med varma, härliga somrar och milda vintrar.

Med två härliga sandiga gyllene stränder (liksom flera mindre stränder) har denna en gång sömniga by blivit mer och mer populär som turistmål men har ändå kvar det genuina Grekland. Det finns ett 20-tal tavernor och restauranger längs med strandpromenaden där du kan avnjuta läckra lokala och traditionella grekiska rätter.

Peloponnesos är en plats med fenomenal och skiftande skönhet med höga snöklädda berg, fruktträdgårdar och floddalar samt fina stränder. Vill du läsa mer om landsdelens historia? Gå vidare till vår systersida: Guide till Peloponnesos eller läs mer om områden: Messinia.

Intresserad?

Kontakta mig på info@husigrekland.se eller (helst) fyll i Intresseanmälan för köpare.Vill du ha mer information kring själva processen att köpa i Grekland läs igenom FAQ ”För dig som vill köpa fastighet i Grekland”. Vi har även samlad för dig lite extra tips på bloggen: se Tips för husköpare i Grekland eller Flytta till Grekland storyn.

info
 • 90 000 €
 • Messinia Mani
Egenskaper
 • Havsutsikt
 • Pool
 • Strandnära
 • Trädgård