Semester i Peloponnesos- direktflyg Kalamata 2019

Semester i Peloponnesos- direktflyg Kalamata 2019: Arlanda eller Köpenhamn

Dags att planera semester i Peloponnesos 2019? Boka direktflyg från Arlanda eller Köpenhamn. Aegean Airlines flyger från Arlanda direkt till Kalamata med första flighten den 2:a mars 2019. Vill du hellre flyga till Kalamata från Köpenhamn så kan du planera din semester från den 18:e mars 2019. På Aegeans webbsida kan du boka resan till ett mycket bra pris (om du är tidigt ute) men ibland kan samlingssidor  för flygbiljetter erbjuda resorna billigare än på Aegeans egen webbsida. Välkommen till Kalamata!

Semester i Peloponnesos- direktflyg Kalamata 2019

Peloponnesos: upptäck Mani och boka boende via husigrekland.se

På vår systersida: Sepeloponnesos.se samlade vi en del av måste-se-platser när du är i Peloponnesos: Tips från Din guide till Peloponnesos: sevärdheter. Väljer du att boka boende via oss, de flesta av våra hyresobjekt ligger i Mani från Kardamyli till Agios Dimitrios eller i närheten till Koroni, så kommer vi med tips lagom innan din resa. Alla våra tips som vi skickar till dig via mejl är inplanerade som endagsutflykter. Se listan med våra hyresobjekt här. Välkommen till Mani!

Semester i Peloponnesos- direktflyg Kalamata 2019

Hitta aktiviteter i Mani med husigrekland.se

Oavsett om du vill genomföra kurs, företagsevent eller komplettera din semester med intressanta aktiviteter i Grekland och Peloponnesos hjälper vi dig att hitta det du letar efter. Vi ökar ständigt vårt grekiska nätverk i Peloponnesos och kommer att uppdatera vårt erbjudande kontinuerlig. Vi kan också så klart skräddarsy aktiviteter som ska passa just dina önskemål.

 • Buss och båt
  Boka buss- eller båtutflykt och upplev Peloponnesos historia och kultur. husigrekland.se i samarbete med lokala turistföretag har buss- och båtutflykter för alla åldrar och smaker: från grekisk historia till mat och dans. Mer information på sidan här.
 • Mosaikkurs 
  Upplev din konstnärliga sida och skapa ett konstverk på 4 timmar som lätt kan fraktas tillbaka till Sverige. En halvdag för max 8 deltagare. Är ni flera än 16 kan aktiviteten delas på flera dagar. Mer information på sidan här.
 • Vandringar i Peloponnesos Mani
  Stärk kroppen och själen, låt alla dina sinnen uppleva de mest grundläggande intrycken och fyll lungorna med timjandoftande syre i de magnifika Taygetosfjällen. Tre temavandringar som är halvdagsaktiviteter och en heldagsvandring för erfarna. Mer information på sidan här. På bilden: mosaikkurs i Kardamyli
Semester i Peloponnesos- direktflyg Kalamata 2019

Övriga tänkbara aktiviteter som kan offereras

Övriga aktiviteter som kan genomföras i området och som vi kan undersöka vidare är exempelvis:

 • provsmakning av olivolja
 • en dagsutflykt på segelbåt (Bilden nedan Marina i Kalamata)
 • yoga- eller pilateslektioner
Semester i Peloponnesos- direktflyg Kalamata 2019

Upptäck Peloponnesos, den genuina delen av Grekland och berätta gärna för oss vad du skulle önska dig för aktiviteter i området. Mejla eller ring till Elwira: 0046-703 247 949. Eller gå direkt till bokningsformulär.

Nyttiga länkar

Instagram