Välvårdat hus, terrasserad trädgård, en uthyrningsdel (eller 2 separata lägenheter), magnifik vy över Medelhavet

Beskrivning

Ett välvårdat hus, terrasserad trädgård, separat uthyrningsdel (eller 2 separata lägenheter) och magnifik vy över Medelhavet! Köp ett hus i Grekland med flera möjligheter. Passar utmärkt för en större familj, ett par vänner som vill köpa varsin lägenhet eller för dig som vill ha både ett boende och en en uthyrningsverksamhet! I trädgården finns gott om plats för en pool med utsikt mot Det Stora Blå: en nödvändighet för många! ”With every drop of water you drink, every breath you take, you’re connected to the sea. No matter where on Earth you live.”— Sylvia Earle. Byggd ca 370 meter över havet är detta hus en superb möjlighet för dig som vill kunna dela ditt grekiska paradis med andra: familjen, vänner eller uthyrningsgästerna. Eller varför inte en bra investering för goda vänner som kan köpa huset tillsammans? Många skulle vara tacksamma för dessa vyer!

Huset är på 148 kvm vilket innebär att man kan även få bygglov att bygga ut själva huset eller bygga en separat studio på 60 kvm. I trädgården är gott om plats för en pool och husets ägare, som är även en byggmästare, kan på din begäran bygga en pool. Svårt att säga kostnaden då allt beror på den sista finishen men du behöver räkna med ca 25000-30000 euro. Du kan lätt och för en liten kostnad bygga en intern trappa mellan båda våningarna.

Objekt ID: EKJ1832, Pigi, Mani

I detta tvåvåningshus hittar du två likadana lägenheter: den enda skillnaden är storleken på terrassen och balkongen (båda 8,30 meter långa) som vetter mot havet. Terrassen på bottenvåningen är 3 meter djup och på övervåningen 2 meter.

Varje lägenhet har egen ingång och den totala ytan 74 kvm är fördelat på:

 • en öppen planlösning kök (2,7×1,5) och vardagsrum (7,20×3,90) med utgången till terrassen
 • ett sovrum 3 x 3,60 meter och ett sovrum 3,30 x 3 meter
 • ett badrum 2.20 x 1,75 meter
 • en mindre hall mellan det större sovrummet och badrummet med plats för förvaringsskåp

Bottenvåningen värms med hjälp av en kamin och övervåning har en vacker öppen spis. Hela huset är förberett för AC-enheter och centralvärme. Vatten värms med hjälp av solpaneler och/eller el samt alla aluminiumfönster är dubbelglasade och med myggnät. Huset och terrassen/balkongen är mycket välskötta och golven inom- samt utomhus är av högkvalitativ klinker.

I trädgården hittar du (förutom en extra vattentank på 3000 liter) 3 olivträd, fruktträd (fikon, mandarin, äpple, kvitten, granatäpple, valnöt, mullbär) samt köks- och grönsaksodlingar. Fastigheten är inhägnad, nås lätt från huvudvägen och har parkeringsplats för flera än två bilar.

Övriga fakta du borde veta om

 • Pris: 250000 €, bud accepteras
 • Byggår: 2007 samt löpande underhåll genom åren
 • Boyta: 148 kvm (2 lägenheter med separata ingångar)
 • Tomt: 1170 kvm
 • Närmaste strand: Pantazi ca 6 km från huset
 • Närmaste tavernor och livsmedelsbutik: ca 7 km
 • Kalamata stad: ca 52 km
 • Kalamata flygplats: ca 62 km
 • Flygplats Aten: ca 318 km
 • Observera: kartan anger inte exakt läge utan visar endast område
 • Nyttiga länkar: FAQ köpareBloggtips köpareBo eller flytta till Grekland

Pigi, Agios Nikolaos, Messinia Mani, Peloponnesos, Grekland

På den södra kusten av Peloponnesos i Grekland och ca 60 minuters bilresa från närmaste flygplats i Kalamata (eller 3,5 timmars bilresa från Atens internationella flygplats) ligger dessa vackra och oförstörda små byarna. Perfekt plats för dig som vill lämna stressiga vardagen bakom dig och njuta av varma, härliga somrar och milda vintrar. Pigi är en traditionell bergsby byggd på 370 meters höjd och omgiven av tät vegetation och med magnifik utsikt över Det Stora Blå och Agios Nikolaos.

Agios Nikolaos har en hel del tavernor och kaféer som är öppna året runt och samtliga ligger kring hamnen. I byn hittar du också: sjukstuga, apotek, bankomat, två supermarket, konditori, slaktare, cykeluthyrning och bensinstation. Allt du behöver för stunden. De närmaste sandstränderna är Voulimeneas och Pantazi men det finns fler platser för de som älskar att simma, snorkla eller sola.