till-salu-tomter-havsutsikt-mani-peloponnesos-byggforetag-dromhus

Tomter med havsutsikt i Mani, Peloponnesos: anlita kompetent byggföretag och bygg ditt drömhus

Beskrivning

Till salu, i samarbete med vår partner, flera tomter med havsutsikt i Mani, Peloponnesos. Vi hjälper dig både att hitta ett perfekt läge för ditt drömhus och att anlita ett kompetent och pålitligt byggföretag som genomför byggprojekt på ett professionellt och kostnadseffektivt sätt. Ditt drömhus i Peloponnesos förtjänar en magnifik havsutsikt, eller hur?

Objekt ID: EKJ2021, Mani

En av de mest vanliga och eftertraktade egenskapen hos köpare av byggtomter är havsutsikt. För att få utsikt som i bifogade bildexempel krävs att man lämnar kustbyarna och förflyttar sig högre upp till byarna i Taygetos: ca 5-10 km, eller mer och ca 200-400 meter över havet. Byar som exempelvis: Pigi, Platsa, Nomitsi, Neochori, Prosilio, Proastio, Tseria, Milea med flera. Här kan du bygga ditt drömhus med privat, ostört läge och magnifik vy över Medelhavet och kustbyarna. Vår partner, från det lokala byggföretaget som har en enorm erfarenhet, hjälper dig med husbyggnation, husplanering och ritningar. Ta en titt på exempelbilderna nedan.

För att hjälpa dig på bästa möjliga sätt och ordna effektiva visningar av tomter behöver vi leverera information till byggaren om hur stort hus du planerar bygga, vilken budget du har och det önskade maxavståndet från stränder och tavernor. Det kommer att avgöra vilka tomter vi och vår partner kommer att visa dig. Vi kan så klart hjälpa dig att hitta tomter närmare kustbyarna (Agios Nikolaos, Agios Dimitrios, Stoupa, Kotroni med flera) också men då behöver du räkna med havsutsikt endast från översta våningen!

Fakta du borde veta om:

  • Pris: beroende på läget, från 35000 euro
  • Tomt: olika storlekar men samtliga är byggklara
  • Närmaste strand: Agios Nikolaos, Stoupa, Kardamyli ca 5-10 km
  • Närmaste tavernor och livsmedelsbutik: Agios Nikolaos, Stoupa, Kardamyli mellan 3 och 15 km
  • Observera: infogade bilder  är endast inspirationsbilder, inte bilder på specifika tomter!
  • Observera: kartan anger läge till endast en av de nämnda byarna!
  • Våra egna tips för dig som vill bygga i Grekland
  • Frågor och svar angående tillstånd och kostnader

De närmaste stränderna

Stoupa Huvudstrand, Stoupa. Vacker sandstrand i Stoupa som ligger precis vid huvudgatan och som är legendarisk för alla som gillar solnedgångarna! Lättillgängliga restauranger och kaféer. Familjevänlig strand och strandpromenad, en mötesplats för både lokalbefolkning och turister både under vinter och sommar. Under högsäsongen kan du hyra motor- och paddelbåtar här.

Kalogria strand, Stoupa. Kalogrias sandstrand är den mest berömda i regionen och här finns även två strandbarer, restauranger, solstolar med paraplyer, paddelbåtar och grunda vatten som är idealiska för barn. Huset där den berömda grekiska författaren Nikos Kazantzakis bodde när han skrev boken om Zorba ligger precis vid Kalogria-stranden.

Pantazi, Agios Nikolaos/Agios Dimitrios. En lugn strand med både sten och sand. Omgiven av träden och med flera skuggiga partier. Under högsäsongen finns här en taverna där du kan köpa både mat och dryck. Elias och jag kan rekommendera ”saganaki”, grekisk stekt ost som smakar extra gott efter några simturer.