till-salu-stor-tomt-privat-strategiskt-lage-promenadavstand-stranden-tavernor

Till salu en stor tomt med privat och strategiskt läge: promenadavstånd till stranden och tavernor

Beskrivning

Till salu en stor tomt med privat och strategiskt läge: promenadavstånd till stranden och tavernor, perfekt val för dig som vill satsa på uthyrningsverksamhet i soliga Mani och Peloponnesos. Här kan du bygga studios eller hus samt planera en generös pool med en stor BBQ yta! “If you try and lose then it isn’t your fault. But if you don’t try and we lose, then it’s all your fault.”― Orson Scott Card

Objekt ID: PHI2024, Agios Nikolaos, Mani

Tomten är lätt att bygga på och planera med sina 2000 kvm och ca 650 meter till omtyckta Pantazi stranden och gångavstånd till charmiga fiskebyn Agios Nikolaos. Oavsett om du har i tankarna att bygga ett mindre komplex med uthyrningshus eller skapa familjeretreat för dina nära och kära är denna tomt ett fantastiskt fynd. Både el och vatten finns i närheten och tomten nås från en asfalterad väg. Vår partner, från det lokala byggföretaget som har en enorm erfarenhet, hjälper dig med husbyggnation, husplanering och ritningar. Ta en titt på exempelbilderna nedan.

Fakta du borde veta om:

Agios Nikolaos, Messinia Mani, Peloponnesos, Grekland

På den södra kusten av Peloponnesos i Grekland och ca 60 minuters bilresa från närmaste flygplats i Kalamata (eller 3,5 timmars bilresa från Atens internationella flygplats) ligger den vackra och oförstörda fiskebyn Agios Nikolaos. Enligt historien när Paris och Helena bestämde sig för att rymma från Sparta var just hamnen Agios Nikolaos de flydde till och härifrån seglade de vidare till Troja.

Agios Nikolaos har en hel del tavernor och caféer som är öppna året runt och samtliga ligger kring hamnen. I byn hittar du också: sjukstuga, apotek, bankomat, två supermarket, konditori, slaktare, cykeluthyrning och bensinstation. Allt du behöver för stunden. De närmaste stränderna är Voulimeneas och Pantazi men det finns fler platser för de som älskar att simma, snorkla eller sola.