stor -tomt-kalamata-koroni-utsikt-medelhavet

Stor tomt mellan Kalamata och Koroni och med en storslagen utsikt över Medelhavet

Beskrivning

Till salu en stor tomt med strategiskt läge mellan Kalamata och Koroni och med en storslagen utsikt över Medelhavet och Taygetos bergstoppar i Mani. Här kan du bygga ett familjehem eller retreatcenter. I detta område odlas vindruvor, apelsiner och andra frukter: jorden är bördig och skördarna stora. Välkommen till ditt eget rike i Messinia!

Objekt ID: EKJ1856, Petalidi, Messinia County

Tomten är på över 8000 kvm, ligger på en kulle och är lättillgänglig från stora vägen (ca 900 meter). Nära till havet (ca 1000 meter) och stranden (ca 1,2 km) samt med ett fantastiskt vy över Tygetos magnifika bergstoppar, det skimrande Medelhavet och de gröna dalarna i Messinia County. Här är det möjligt att ansöka om bygglov upp till 240-280 kvm för tvåvåningsbyggnader. Självklart inga problem med att att hitta plats för pool, BBQ area, frukt- eller grönsaksodlingar och allt med en utsikt som är svår att glömma.

Vill du ha hjälp med planeringen? Vi kan rekommendera  lokala bygg- och arkitektföretag som du kan anlita för jobbet. Du och din familj kan styra över hur mycket jobb ni vill göra själva eller om ni önskar er att få nyckelfärdigt förslag. Läs gärna om våra partners här

Övriga fakta du borde veta om

Välkommen till Messinia