till-salu-2500-kvm-tomt-havsutsikt-stranden-agios-nikolaos-bygg-hus-byggforetag

2500 kvm tomt, magnifik havsutsikt, 2 km till stranden och Agios Nikolaos: bygg ditt hus med ett pålitligt byggföretag

Beskrivning

Till salu tomt med magnifik havsutsikt och med promenadavstånd till stranden, tavernor och Agios Nikolaos. Vi hjälper dig även att hitta ett kompetent och pålitligt byggföretag som genomför byggprojekt på ett professionellt och kostnadseffektivt sätt. Närheten till Agios Nikolaos gör att tomten är attraktiv både för dig som vill bygga ditt familjehem eller satsa på uthyrningsverksamhet. “Someday”, you said you’d do it yesterday; Yesterday, you said you’ll do it today. Today, if you push it to tomorrow, it’s likely tomorrow, you’ll shift it to ”Someday”! Do it now!― Israelmore Ayivor

Objekt ID: PHI2022, Agios Nikolaos, Mani

En stor tomt belägen på en kulle och med havsutsikt samt promenadavstånd till den populära byn Agios Nikolaos: ett ovanligt tillfälle för dig som vill ha privatläge nära till stränder och tavernor. Här kan du lätt planera in hus eller husen upp till 200 kvm boyta, en stor infinity pool, BBQ area, parkering med mera. Och du behöver inte vara orolig att någon bygger framför dig och förstör utsikten!

Både el och vatten finns i närheten och tomten nås från en asfalterad väg. Vår partner, från det lokala byggföretaget som har en enorm erfarenhet, hjälper dig med husbyggnation, husplanering och ritningar. Ta en titt på exempelbilderna nedan.

Fakta du borde veta om:

Agios Nikolaos, Messinia Mani, Peloponnesos, Grekland

På den södra kusten av Peloponnesos i Grekland och ca 60 minuters bilresa från närmaste flygplats i Kalamata (eller 3,5 timmars bilresa från Atens internationella flygplats) ligger den vackra och oförstörda fiskebyn Agios Nikolaos. Byn brukade kallas Selinitsa, som betyder ”liten måne” eller liten Eleni: ​​”Selinitsa, månen ryser när den hör ditt namn, medan Paris smeker Eleni”. Enligt historien när Paris och Helena (Eleni på grekiska) bestämde sig för att rymma från Sparta var just hamnen Agios Nikolaos de flydde till och härifrån seglade de vidare till Troja.

Agios Nikolaos har en hel del tavernor och caféer som är öppna året runt och samtliga ligger kring hamnen. I byn hittar du också: sjukstuga, apotek, bankomat, två supermarket, konditori, slaktare, cykeluthyrning och bensinstation. Allt du behöver för stunden. De närmaste stränderna är Voulimeneas och Pantazi men det finns fler platser för de som älskar att simma, snorkla eller sola.