familjesemester-off-season-Stoupa-Peloponnesos-Grekland-pool

Stoupa, Peloponnesos och Grekland of season: familjesemester i ett vackert hus med pool

Beskrivning

Upplev Stoupa och Grekland off season! Boka familjesemester i ett vackert stenhus med pool och i närheten till Peloponnesos vackra stränder. Två lyxiga hus med stora pooler, belägna utanför byn och endast 2 km till tavernor och supermarket. Husen kan hyras separat: varje en av dem har enskild trädgård, egen parkering och egen pool. En familjesemester att minnas eller varför inte en mötesplats för alla dina vänner. Båda husen är smakfullt inredda och har havsutsikt från verandor och uteplatser samt bekväma, fullutrustade kök och traditionella grekiska utegrillar på pation.

Varje hus är utrustat med A/C, tvätt- och diskmaskin, platt-tv och grundsatellit tevekanalerna. Husen kan bokas endast från 20 oktober till 30 april. Se fler bilder från Stoupa off season här, hoppas att det räcker för att inspirera dig och din familj. ”Yalíni” ligger på en lugn, mindre väg och bara 2 km från stranden, tavernor och livsmedelsbutiker.

Objekt ID UST1908, ”Yalíni”, Frigano, Stoupa, Messinia Mani

Villa Elly 115 kvm, max 4 personer, två sovrum. Ledig till uthyrning från 12 december 2021

 • Saltvattenspool på 7×5 meter
 • Övervåning: en dubbelsovrum med eget badrum
 • Bottenvåning: ett sovrum med två enkelsängar, ett badrum, öppen planlösning kök och vardagsrum (med öppen spis)
 • havsutsikt och en stor trädgård där även pingisbordet har hittat sin plats

Villa Angeliki 150 kvm, max 6 personer, tre sovrum. Ledig till uthyrning från 1 oktober 2021

 • Pool 8×5 meter
 • Övervåning: ett sovrum med två singelsängar, ett badrum, ett vardagsrum med ett kökspentry, ett dubbelsovrum med öppen spis. Kan nås via en separat ingång eller från bottenvåning
 • Bottenvåning: ett dubbelsovrum, ett badrum samt öppen planlösning kök och vardagsrum

Priser i euro och per månad (20 oktober- 30 april) samt bokningsvillkor

Vid bokningen betalar du 30 % i depositionsavgift som är återbetalningsbart om avbokning sker 60 dagar innan ankomst. Därefter återbetalas inte depositionen. Inbetalning sker via banköverföring

 • Villa Elly: 1100€ med poolanvändning och poolstädning, 900 utan poolanvändning
 • Villa Angeliki: 1500€ med poolanvändning och poolstädning, 1300 utan poolanvändning

I priset ingår städning (inklusive byte av handdukar och sänglinnen) en gång per vecka, grundläggande badrumsartiklar samt startpaket med basprodukter i köket som kaffe, te, olivolja, vin. I priset ingår inte el. Vilken slutkostnad det kommer att vara beror av hur du använder A/C enheterna. Det brukliga är ca 300 euro per månad under vinterperioden och om du använder poolen. Observera: inga husdjur är tillåtna, rökning tillåtet bara utomhus!

Priser i euro och per månad om du hyr husen på 3 eller 6 månader

 • Villa Elly: 600€
 • Villa Angeliki: 650€

I priset ingår inte städning (du kan köpa tjänsten separat), el eller poolanvändning.

Nyttig information och länkar:

Frigano, Stoupa, Messinia Mani, Peloponnesos, Grekland

På den södra kusten av Peloponnesos i Grekland och ca 50 minuters bilresa från närmaste flygplats i Kalamata (eller ca 3 timmars bilresa från Atens internationella flygplats) ligger den vackra och oförstörda byn Stoupa med varma, härliga somrar och milda vintrar. Med två härliga sandiga gyllene stränder (liksom flera mindre stränder) har denna en gång sömniga by blivit mer och mer populär som turistmål men har ändå kvar det genuina Grekland. Det finns ett 20-tal tavernor och restauranger längs med strandpromenaden där du kan avnjuta läckra lokala och traditionella grekiska rätter.

Stoupa ligger i ett fascinerande område som kallas Mani. Detta är den enda delen av Grekland som aldrig erövrats av inkräktare. Befolkningen, Maniots, byggde tornhus (sk Mani-torn) där de tog skydd under de otaliga lokala fejderna som utkämpades här. Några av dessa Mani-torn har restaurerats och kan fortfarande ses i området.