stort-tomt-panoramavy-diros-viken-peloponnesos

Stor tomt med panoramavy över Dirosviken: för dig som längtar efter öppna landskap i Peloponnesos

Beskrivning

En stor tomt med panoramavy över Dirosviken: för dig som längtar efter öppna landskap i Peloponnesos. Här kan du bygga ditt eget retreat eller varför inte satsa på en uthyrningsverksamhet? Dirosviken är ett starkt varumärke och är uppskattat av många internationella besökare. I den delen av Peloponnesos söker man sig till inre ro och frid. ”Time is a sort of river of passing events, and strong is its current; no sooner is a thing brought to sight than it is swept by and another takes its place, and this too will be swept away”, Marcus Aurelius. Nedan video från närområdet.

Objekt ID: EKJ1837, Areopolis, Diros, Lakonien

Tomten är på  7853 kvm, det är möjligt att ansöka om bygglov upp till 785 kvm för tvåvånings byggnader. Så klart inga problem med att att hitta plats för pool eller BBQ area och allt med en vy som är svår att glömma. Tomten är lättillgänglig och endast en liten del av tomten behöver förbättras. Panoramavy och cirka 2,5 km till en vacker strand i närheten till kända Diros grottor. Vill du ha hjälp med planeringen? Vi kan rekommendera  lokala bygg- och arkitektföretag som du kan anlita för jobbet. Du och din familj kan styra över hur mycket jobb ni vill göra själva eller om ni önskar er att få nyckelfärdigt förslag. Läs gärna om våra partners här

Övriga fakta du borde veta om

Areopolis, Lakonien, Peloponnesos

Areopolis ligger 72 km söder om Sparta i prefekturen Lakonien. Stadens namn kommer från den grekiska krigsguden Ares. Staden utmärkte sig mest under frihetskriget. Många kyrkor, mysiga gränder och varmt välkomnande greker.

Lakonien (grekiska Λακωνία, Lakonia) ligger i det sydöstligaste delen i Peloponnesos i södra Grekland. Huvudort är Sparta. Ett fascinerande landskap med unik skönhet idealisk för sightseeing eller en lugn och avkopplande semester. 8 km väster om den moderna staden Sparta (ligger Mystras, det sista lärocentret för bysantinsk vetenskap. För dig som är intresserad av historia och etymologi: Spartanerna var bland annat ryktbara för att de lade stor vikt vid att i sina samtal uttrycka sig kort och innehållsrikt. Härifrån har substantivet lakonism (grekiska lakonismos) och adjektivet lakonisk uppstått som beteckning för ett kort, kärnfullt uttryck av stor betydelse.