köp sommarhus i Grekland med havsutsikt och ha nära till stranden

Sommarhus till slutförande: havsutsikt, bekväma terrasser och ca 1 km till stranden

Beskrivning

Ute efter ett sommarhus nära stranden, med havsutsikt och stora, bekväma terrasser? Vi har ett traditionellt stenhus i Manistil, ca 1 km från Pantazistranden  och fiskebyn Agios Nikolaos. ”Glädje är ingenting du skjuter upp för framtiden; det är något du skapar till nuet.” – Jim Rohn

Objekt ID: EKJ1821, Riglia, Mani

Tvåvåningshus byggt av renommerade stenhusbyggare i området. Med deras hjälp kan du slutföra interiören och genomföra de sista detaljerna som: kök, inbyggda garderober, uppvärmningssystem, el- och vattenkoppling. Du behöver räkna med ca 70000-100000 euro, beroende på vilken kvalitet på slutfinishen du vill ha.

 • Bottenvåningen består av två sovrum (båda med utgång till en terrass på ca 28 kvm), ett badrum med badkar och plats för tvättmaskin samt en liten hall
 • Övervåningen nås via en marmorvit trappa. Här du hittar öppen planlösning kök/vardagsrum med en härlig öppen spis för vinterdagarna samt en gästtoalett. Från övervåningen går du ut till en lika stor terrass (ca 28 kvm) som skyddas av solen med hjälp av en pergola med bambutak.

Lättskött trädgård består av en stenlagd patio och en grill i traditionell grekisk stil. Här har du en möjlighet att bygga en mindre pool på ca 3×5 meter. Till tomten hör också en parkeringsplats som kan skyddas med tak.

Övriga fakta du borde veta om

 • Pris: 159000 €, bud accepteras
 • Byggår: 2010
 • Boyta: 107 kvm + 2 terrasser, varje ca 28 kvm
 • Tomt: 368 kvm
 • Närmaste strand: Pantazi strand 1,2 km, Stoupa 5,5 km
 • Flygplats Kalamata: 58 km
 • Flygplats Aten: 3,5 timmar med bil
 • Observera: kartan anger inte exakt läge utan visar endast område!
 • Nyttiga länkar: FAQ köpareBloggtips köpareBo eller flytta till Grekland

Riglia, Agios Nikolaos, Messinia Mani, Peloponnesos, Grekland

På den södra kusten av Peloponnesos i Grekland och ca 60 minuters bilresa från närmaste flygplats i Kalamata (eller 3,5 timmars bilresa från Atens internationella flygplats) ligger den vacker och oförstörd fiskebyn Agios Nikolaos. Byn brukade kallas Selinitsa, som betyder ”liten måne” eller liten Eleni: ​​”Selinitsa, månen ryser när den hör ditt namn, medan Paris smeker Eleni”. Enligt historien när Paris och Helena (Eleni på grekiska) bestämde sig för att rymma från Sparta var just hamnen Agios Nikolaos de flydde till och härifrån seglade de vidare till Troja.

Agios Nikolaos har en hel del tavernor och caféer som är öppna året runt och samtliga ligger kring hamnen. I byn hittar du också: sjukstuga, apotek, bankomat, två supermarket, konditori, slaktare, cykeluthyrning och bensinstation. Allt du behöver för stunden. De närmaste sandstränderna är Voulimeneas och Pantazi men det finns fler platser för de som älskar att simma, snorkla eller sola.