hyr boende slakttraff-vantraff-grekland

Släktträff, vänträff eller exklusiv yogakurs i Grekland Kardamyli

Beskrivning

Boka en vacker destination i Grekland för din nästa släktträff, vänträff, exklusiva yogakurs eller träning i mindfullness. Här kan ni njuta av ostörd panoramautsikt ner till havet med det mäktiga Taygetos bergsmassiv i ryggen. Anläggningen ligger 5 minuters bilresa från Kardamyli, de lokala stränderna och tavernorna. Här kan ni umgås med varandra och får chansen att fly från vardagen samt hitta ro att slutföra det projekt ni håller på med just nu. Det är möjligt att göra en gruppbokning för 8 personer eller om ni ska använda bäddsoffor för upp till 12 personer.

Anläggningen har generösa gemensamma sociala ytor kring swimmingpoolen men husen har även mer privata egna uteplatser. Ni är en del av naturen och bor granne med det anrika Kardamyli. Enastående, avskalad interiör, magnifik utsikt, åretruntpool (obs: inte uppvärmd på vintern!) och jacuzzi (i drift från november till slutet av april), utomhusgrill och närhet till vandringsstigar i de magiska Taygetosbergen.

Objekt ID: OKA2018,”Olive Peaceful Houses”, Proastio

Samtliga lägenheter består av ett öppet vardagsrum, matplats, och fullt utrustat kök med ugn, keramisk spis, kyl / frys, mikrovågsugn, vattenkokare, brödrost, köksredskap och tillräckligt servis och bestick för fyra personer. I varje lägenhet finns en lyxig king size-säng som är placerad bakom en rumsavdelare. Alla lägenheter har A/C enheter, en generös garderob med gott om utrymme samt egna utomhusplatser.

  • Villa med havsutsikt (2 personer). Lägenheterna har stora verandor med fantastisk havsutsikt där du kan titta på solnedgången. Lägenheterna heter Electra och Galini
  • Villa med utsikt mot trädgård och pool (4 personer). Båda lägenheterna har dubbla bäddsoffor där 1 eller 2 barn kan sova bekvämt, avskilda utomhusplatser med plats för 4 samt egna terasser på taket. Från takterasserna ser du över olivlundarna, Kardamyli och havet. Lägenheterna heter Gaia och Anemone

Priser och betalningsvillkor

Pris för gruppbokningar offereras på begäran och den rekommenderade perioden är från mitten av september till mitten av april. Under denna perioden undviker ni den största hettan och den största turistruschen. Nedan visas medeltemperaturen under hela året. (källa). Under vintermånader och vid vistelse längre än en vecka kan offereras uppvärmning. Är ni intresserade av aktiviteter under er vistelse ange detta gärna i bokningsformuläret. Ni betalar 50 % deposition via banköverföring och resterande belopp vid ankomst via bankkort. Gå direkt till bokningsformuäret.

Nyttig information och länkar:

Proastio, Kardamyli, Messinia Mani, Peloponnesos, Grekland

Peloponnesos: det klassiska Grekland (det var visserligen ingen ö utan en halvö tills Korintkanalen var färdigbyggd 1893). Peloponnesos är en plats med fenomenal och skiftande skönhet med höga snöklädda berg, fruktträdgårdar och floddalar samt fina stränder. Denna halvö är full av historia och platserna ligger nära varandra. Det var här som en stor del av antikens historia började och i Iliaden nämns mer än 20 platser från Peloponnesos.

Kardamyli ligger 15 meter över havet och är en av södra Medelhavets bäst bevarade hemligheter. Vissa kallar Kardamyli för en “New Côte d’Azur” och här har du chansen att träffa berömda konstnärer och njuta av många kvällar med jazzmusik. Kristallklart blått vatten, majestätiska cypresser, vilda olivlundar och avlägsna snötäckta berg. Byns läge nära Taygetos bergsmassiv gör platsen idealisk som utgångspunkt för vandringar och cykelutflykter och Kardamyli besöks året om av både vandrare och badsugna turister. En exklusiv, liten, oförstörd by som stoltserar med storslagna villor, förtrollande stenmaisonetter, frodiga trädgårdar, en pittoresk hamn och fantastiska stränder där du kan träffa en och annan känd skådespelare, filosof, forskare eller författare.