Semester i Peloponnesos för hela familjen: ett vackert familjehem i Agios Nikolaos, 650 meter till stranden

Beskrivning

Semester i Grekland och Peloponnesos för hela familjen? Boka boende i ett vackert familjehem i Agios Nikolaos: här kan du och dina kära njuta av tystnaden, lugnet och vackra vyer. Huset ligger bara 650 meter till Pantazi stranden och med gångavstånd till tavernor och butiker i den charmerande fiskebyn Agios Nikolaos. Ett bekvämt tvåvåningshus i sten beläget mitt i olivlunden. Perfekt för familj och vänner som vill njuta av tystnaden och utsikten över magnifika Taygetos och smaragdblå Medelhavet.

Behöver du jobba under tiden du är här? Inga problem: snabb internet ingår i hyran. Huset kan hyras under hela året: det finns öppen spis och oljeelement för de frusna. Kanske vill du satsa på Julfirande utan snö? Eller fixa remoteuppdrag och njuta av vintermånader i Peloponnesos?

Objekt ID: AS1911, Oikogéneia Spiti, Agios Nikolaos

  • På bottenvåningen hittar du en öppen planlösning vardagsrum/kök och ett badrum (med tvättmaskin och dusch). Generöst utrymme med en öppen spis, matbord och två stora soffor, tillräckligt med övernattningsplats för tre personer. Härifrån kan du gå ut till en stor veranda som vetter mot trädgården.
  • På andra våningen finns två sovrum (bekväma dubbelsängar + inbyggda garderober) och ett badrum med badkar. I ett av sovrummen kan dubbelsäng anordnas till två enkla. Varje sovrum har en egen balkong med utsikt över Det Stora Blå och plats för utemöbler.

Pris per dag och betalningsvillkor för korttidsuthyrning

Den kortaste vistelsen är 4 övernattningar och vid bokning betalas en depositionsavgift på 30% av totalpriset. Betalning sker via banköverföring. Depositionsavgiften är återbetalningsbar vid avbokning senast 60 dagar innan ankomst. Därefter återbetalas inte depositionen. Resterande belopp betalas via banköverföring 60 dagar innan ankomst. Är ni flera än fyra personer? För varje extra person faktureras 10 euro per dag och person. Incheckning kl. 14.30, utcheckning klockan 11.30. I priset ingår städning en gång i veckan dock inte byte av sängkläder eller handdukar.

  • November till maj: 114 €
  • Juni: 125 €
  • Juli: 135 €
  • Augusti: 150 €

Långtidsuthyrning: Hyr huset 1 eller 3 månader

Huset kan hyras per månad i juni och från november till maj. Notera att uppvärmningskostnader under vintermånader tillkommer! Vill du boka huset längre än en månad? Hör av dig via mejl så får du en separat offert.

  • November till maj: 2880 euro per månad
  • Juni: 2900 euro per månad

Nyttig information och länkar:

Agios Nikolaos, Messinia Mani, Peloponnesos, Grekland

På den södra kusten av Peloponnesos i Grekland och ca 60 minuters bilresa från närmaste flygplats i Kalamata (eller 3,5 timmars bilresa från Atens internationella flygplats) ligger denna vackra och oförstörda lilla fiskeby. Perfekt resmål för dig som vill lämna den stressiga vardagen bakom dig och här är varma, härliga somrar och milda vintrar. Agios Nikolaos brukade även kallas Selinitsa, som betyder ”liten måne” eller liten Eleni: ​​”Selinitsa, månen ryser när den hör ditt namn, medan Paris smeker Eleni”. Enligt historien när Paris och Helena (Eleni på grekiska) bestämde sig för att rymma från Sparta var just hamnen Agios Nikolaos de flydde till och härifrån seglade de vidare till Troja.

Agios Nikolaos har en hel del tavernor och cafeér som är öppna året runt och samtliga ligger kring hamnen. I byn hittar du också: sjukstuga, apotek, bankomat, två supermarket, konditori, slaktare, cykeluthyrning och bensinstation. Allt du behöver för stunden. De närmaste sandstränderna är Voulimeneas och Pantazi men det finns fler platser för de som älskar att simma, snorkla eller sola.