Semester i Grekland? Upptäck Peloponnesos och boka boende i Mani!

Beskrivning

Planerar du semester i Grekland? Upptäck Peloponnesos och boka boende på ”Titanernas borg” i Mani! Här hittar du allt som krävs för en äkta grekisk semester, lång ifrån överturistade grekiska öar och ”all-inklusive” semestersökare! Du ser det vackra smaragdblå Medelhavet från din semesterlägenhet och har tillgång till ”Titanernas borg”s privata strand med sammetslena stenklippor och trampolin. Det var på ”Titanernas borg” som en av deltävlingarna i Mästarnas Mästare spelades in den 17 september 2017! Vill du boka kurs eller event här: klicka här.

”Titanernas borg” erbjuder dig ett högkvalitativt åretruntboende boende mitt i den orörda naturen och i närheten till spännande besöksmål. Trädgården kring ditt boende är helt magnifik, designad med kärlek och omtanke, välskött och med ”många privatplatser för alla”. Ekologiska grönsaker (tomater, gurka, äggplanta med mera), kökskryddor (oregano, basilika, mynta med mera) som odlas i köksträdgården är fria att använda för alla gäster!

Anläggning har sammanlagt åtta lägenheter. Samtliga är ljusa, moderna, med havsutsikt och har gott om utrymme och förvaring och under perioden november till april uppvärmning av lägenheterna ingår i priset.

Objekt ID: UMA1904,”Castle of the Titans”, Agios Dimitrios

 • Två lägenheter med ett sovrum: 40 kvm fördelade på ett sovrum med dubbelsäng, ett badrum, öppen planlösning kök och vardagsrum med en bekväm bäddsoffa. Lägenheten på bottenvåning har en egen terass och lägenheten på övervåningen en egen bekväm balkong. Rekommenderas till max 3 personer.
 • Fem lägenheter med två sovrum: 75 kvm fördelade på ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar, ett badrum, öppen planlösning kök/vardagsrum med en bekväm soffa. Lägenheten på bottenvåning har en egen terass och lägenheten på övervåningen en egen bekväm balkong. Rekommenderas till max 5 personer.
 • En suite: 80 kvm fördelade på ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar, ett badrum, öppen planlösning kök/vardagsrum med en bekväm soffa. Suiten ligger på första våningen och har en egen bekväm balkong. Rekommenderas till max 4 personer.

I lägenheterna hittar du allt som du kan tänkas behöva: fullständiga husgeråd, spis, kyl, diskmaskin, A/C, WiFi, strykjärn, hårfön, duschtvål, hårschampo etc. Städning, byte av handdukar och sänglinnen varje tredje dag. Alla gäster har en egen parkering, tillgång till tvättstuga (tvätt- och mjukmedel finns på platsen), BBQ-area, trädgården och till anläggningens egen strand (ca 50 meter från lägenheterna).

Priser per natt och bokningsvillkor

Anläggningen har fyra olika säsonger (grekisk påsk är ett rörligt datum). Observera att det tillkommer ett turistskatt på 0.5 euro per natt! ”Titanernas borg”litar på dig som gäst! Du betalar ingen depositionsavgift och du kan avboka din vistelse närsomhelst men vi hoppas att du gör det minst 60 dagar innan din ankomst. Du betalar hela summan på din avresedag kontant eller via bankkort.

Lägenhet med två sovrum. 

 • Oktober till maj: 80 euro
 • Grekisk påsk: 100 euro
 • Juni och september: 100 euro
 • Juli och augusti: 120 euro

Lägenhet med ett sovrum

 • Oktober till maj: 60 euro
 • Grekisk påsk: 80 euro
 • Juni och september: 80 euro
 • Juli och augusti: 90 euro

Suite

 • Oktober till maj: 100 euro
 • Grekisk påsk: 120 euro
 • Juni och september: 120 euro
 • Juli och augusti: 140 euro

Nyttig information och länkar:

Agios Dimitrios/Agios Nikolaos, Peloponnesos, Grekland

På den södra kusten av Peloponnesos i Grekland och ca 60 minuters bilresa från närmaste flygplats i Kalamata (eller 3,5 timmars bilresa från Atens internationella flygplats) ligger dessa vackra och oförstörda små fiskebyarna. Perfekt plats för dig som vill lämna stressiga vardagen bakom dig och här är varma, härliga somrar och milda vintrar. Agios Dimitrios är en liten by med en liten pittoresk hamn. I antiken var det känt som ”Pefnos” och tillhörde kung Tyndareus. Pausanias berättar om en bronsstaty på en sten i havet, (Dioscuri) som representerade kungens söner Castor och Pollux.

Agios Nikolaos har en hel del tavernor och caféer som är öppna året runt och samtliga ligger kring hamnen. I byn hittar du också: sjukstuga, apotek, bankomat, två supermarket, konditori, slaktare, cykeluthyrning och bensinstation. Allt du behöver för stunden.