till salu prisvard tomt olivlund pantazi strand agios nikolaos

Prisvärd tomt i en olivlund och i närheten till Pantazi strand och charmiga byn Agios Nikolaos

Beskrivning

Till salu en prisvärd tomt i en vacker olivlund och i närheten till populära Pantazi strand och charmiga byn Agios Nikolaos: lagom stor för ett älskat familjehem, pool och grönsaksodlingar. Här passar ett hus på två- eller trevåningar bäst för att njuta av havsutsikt! Skapa oförglömliga stunder för din familj och dina vänner långt borta från oväsen och överturistade områden. “The single most important factor in our long-term happiness is the relationships we have with our family and close friends.” — Clayton M. Christensen

Objekt ID: PHI2023, Agios Nikolaos, Mani

Ett perfekt val för dig med mindre budget och som vill promenera från ditt hus till stranden och tavernorna. Tomten ligger i ett lugnt område med internationella grannar och är tillräckligt stor för att bygga ett eller två hus på sammanlagt 200 kvm. I närheten till tomten finns vatten, el och telefonlinje. Vår partner, från det lokala byggföretaget som har en enorm erfarenhet, hjälper dig med husbyggnation, husplanering och ritningar. Ta en titt på exempelbilderna nedan.

Fakta du borde veta om:

Agios Nikolaos, Messinia Mani, Peloponnesos, Grekland

På den södra kusten av Peloponnesos i Grekland och ca 60 minuters bilresa från närmaste flygplats i Kalamata (eller 3,5 timmars bilresa från Atens internationella flygplats) ligger den vackra och oförstörda fiskebyn Agios Nikolaos. Agios Nikolaos har en hel del tavernor och caféer som är öppna året runt och samtliga ligger kring hamnen. I byn hittar du också: sjukstuga, apotek, bankomat, två supermarket, konditori, slaktare, cykeluthyrning och bensinstation. Allt du behöver för stunden. De närmaste stränderna är Voulimeneas och Pantazi men det finns fler platser för de som älskar att simma, snorkla eller sola.