Bekvämt och vackert parhus nära Nafplio: egen pool, ostört läge, havsutsikt, 2 km till stranden

Beskrivning

Bekvämt och vackert parhus med egen pool, ostört läge och havsutsikt i närheten till Nafplio: ett familjehem att längta till ganska enkelt! Huset ligger bara 2 km från stranden och den charmiga byn Drépano når du på 5 minuter. I byn hittar du alla bekvämligheter men tröttnar du på lugnet så kan du vara i Nafplio, staden som aldrig sover, på bara 25 minuter. Gott om plats och nära till Aten: kanske kan du remota från Grekland? Som Konfucius lärde oss: ”Livet är väldigt enkelt, men vi envisas med att göra det svårt”. Välkommen till livet i solen!

Objekt ID: JSD531, Drépano, Argolis

Ett trevånings familjehus i utmärkt skick som säljs möblerat och redo att flytta in. Fönster med dubbelglas, centralvärme (olja), A/C och larmsystem: här kan ni lugnt vila upp er både under  midsommar- och julledigheterna. Till huset hör också garage/pannrum på 32 kvm.

  • Våning ett: 54 kvm. Stort kontorsrum som kan omvandlas till fjärde sovrummet  med utgång till poolen och trädgården
  • Våning två: 56 kvm. En öppet planlösning med fullt utrustat kök (med utgång till verandan), ett ljust och soligt vardagsrum och matsal med öppen spis och ett badrum med duschkabin
  • Våning tre: 50 kvm. Tre sovrum (med trägolv, inbyggda spegelgarderober och med utgång till verandan) samt ett badrum

Övriga fakta du borde veta om

Nafplio, Argolis, Peloponnesos, Grekland

Nafplio (eller Nauplion) ligger vid Argoliska viken i nordöstra Peloponnesos och har drygt 15 000 invånare. Här kan du njuta av historiska vandringar eller segling på dagen och nattliv på kvällen. Det vackra Nafplio ligger högt på önskelistan och är även en favorit för grekerna själva som gärna åker dit över helgerna.

Det tar drygt 1,5 timme från Aten att ta sig hit med bil och det går även dagliga bussar från Aten, med andra ord, du kommer utan svårighet att nå din semesterbostad. Du kan även nå Nafplio via Kalamata flygplats (ca 1,5 timme) eller via hamnen i Patras (ca 2 timmar). Det historiska och natursköna Nafplio ligger i Argolis som har många kända arkeologiska platser värda din uppmärksamhet: Tiryns (Tirintha), Mykene, Argos, Epidavros och att inte förglömma Nafplios fästning Palamidi.

Nafplio är ett högt utvecklat turistcentrum med historiska och kulturella museer och en underbar romantisk atmosfär. Runt Argolis finns det många badbyar och småorter: Nea (New) Kios, Salanti, Doroufi, Galini är bara några av dem. Den Argoliska viken har perfekt vatten för simning och vattensporter.