Njut av det bästa Grekland kan erbjuda: till salu hus med bedårande havsvy

Beskrivning

Njut av det bästa Grekland kan erbjuda: till salu hus med bedårande havsvy! Oavsett om du är ute efter sommarboende eller permanent boende: här kan du carpa året om. Skuggiga och generösa verandor, muromgärdad tomt och steniga grillytor i trädgården, allt med en utsikt mot Det Stora Blå. Huset ligger på gångavstånd till både stranden och den levande fiskebyn Agios Nikolaos, låt bilen stå och ta cykel istället för att njuta av ouzo och meze i byn. Stenhuset är på 107 kvm (två våningar) och erbjuder en så kallad upp-och-ner-vänd planlösning för att maxa upplevelse med havsutsikt: spektakulära solnedgångar varje kväll!

Objekt ID: OC848, Agios Nikolaos, Messinia Mani

  • Bottenvåning: 2 sovrum, båda med utgångar till en stor veranda med havsutsikt. På denna våningen hittar du också ett rymligt badrum med badkar
  • Övervåning: ett rymligt vardagsrum med öppen spis och ett kök, samt en toalett. Ett nytt kök kommer att installeras efter att huset säljs och ingår i priset. Från denna våning finns utgång till en stor veranda täckt med pergola: perfekt för att äta och njuta under måltiden

Övriga fakta du borde veta om

  • Byggår: 2009
  • Boyta: 107 kvm
  • Tomt: 480 kvm med stenlagda BBQ-ytor. Hela fastigheten är muromgärdad
  • Närmaste strand: promenadavstånd
  • Kalamata flygplats: 58 km

 Agios Nikolaos, Peloponnesos, Grekland

På den södra kusten av Peloponnesos i Grekland och ca 60 minuters bilresa från närmaste flygplats i Kalamata (eller 3,5 timmars bilresa från Atens internationella flygplats) ligger den vacker och oförstörd fiskebyn Agios Nikolaos. Byn brukade kallas Selinitsa, som betyder ”liten måne” eller liten Eleni: ​​”Selinitsa, månen ryser när den hör ditt namn, medan Paris smeker Eleni”. Enligt historien när Paris och Helena (Eleni på grekiska) bestämde sig för att rymma från Sparta var just hamnen Agios Nikolaos de flydde till och härifrån seglade de vidare till Troja.

Agios Nikolaos har en hel del tavernor och caféer som är öppna året runt och samtliga ligger kring hamnen. I byn hittar du också: sjukstuga, apotek, bankomat, två supermarket, konditori, slaktare, cykeluthyrning och bensinstation. Allt du behöver för stunden. De närmaste sandstränderna är Voulimeneas och Pantazi men det finns fler platser för de som älskar att simma, snorkla eller sola.