morgondopp-medelhavet-hyr-lagenheter-kardamyli-stranden

Morgondopp i Medelhavet? Hyr lägenhet i anrika Kardamyli: 150 meter till stranden

Beskrivning

Morgondopp i Medelhavet? Välkommen till Peloponnesos och det anrika Kardamyli: hyr bekväm lägenhet som ligger endast 150 meter till stranden! ”Hestia Apartments” är ett välskött familjehus med perfekt läge: här kan du lugnt parkera bilen och promenera, cykla eller vandra! ”Hestia” huset ligger på en lugn gata, 160 meter från stranden och strandpromenaden och ca 300 meter till Kardamyli centrum med flera tavernor och butiker. Huset består av två lägenheter: ”Hestia Mini” (bottenvåning) och ”Hestia Big” (övervåning). Samtliga lägenheter är på 95 kvm, har separata ingångar och bekväma balkonger som nås från alla sovrum. ”Hestia Mini” har en delvis havsutsikt från patio och ”Hestia Big” har en stor terrass (i anslutning till köket/vardagsrummet area) med vyn över Det Stora Blå.

Objekt ID: CHK2005,”Hestia Apartments”, Kardamyli

Samtliga rum har bekväma storlekar, dubbelsängar, A/C och  inbyggda garderober. Båda lägenheter har välskötta kök med fint ljusinsläpp, enkel men funktionell inredning i sovrum och badrum samt är, enligt gästerna, klinisk rena!

  • ”Hestia Mini” (bottenvåning, 95 kvm) består av: två sovrum, ett extrarum (kan användas som mindre sovrum), ett vardagsrum, ett badrum och ett kök
  • ”Hestia Big” (övervåning, 95 kvm) består av: tre sovrum, två badrum samt öppen planlösning vardagsrum/kök med öppen spis och utgång till en terrass med havsutsikt

Pris i euro och per natt samt betalningsvillkor för korttidsuthyrning

Kortaste vistelse är 7 nätter. Bokar du någon av lägenheterna endast för 2 personer? Fråga oss om specialpris. I priset ingår WiFi, städning (inklusive byte av handdukar och linnen) var 5:e dag (kan justeras vid behov). Priserna nedan gäller för 4 personer i ”Hestia Mini” och för 6 personer i ”Hestia Big”.

  • April och Oktober: Hestia Mini 80€, Hestia Big 90€
  • Maj, Juni, September: Hestia Mini 90€, Hestia Big100€
  • Juli och Augusti : Hestia Mini 100€, Hestia Big 110€

Vid bokningen betalar du 25 % i depositionsavgift via banköverföring som är återbetalningsbart om avbokning sker 60 dagar innan ankomst. Därefter återbetalas inte depositionen. Resterande belopp betalas kontant vid ankomsten eller via banköverföring innan ankomsten. Incheckning och utcheckning enligt överenskommelse. Notera: Hestia Big är uthyrd från 27 juni till till 26 juli! 

Pris i euro och per månad utanför säsongen (från 1 november till sista april)

Du kan hyra ”Hestia Big” på tre eller 6 månader från 1 november till sista april. Priset är 600 euro och inklusive WiFi. Städning (varje tredje veckan och 35 € per gång), vatten, el och ved förbrukning tillkommer. Du betalar en månad i förväg och efter det månad efter månad. Notera: huset är uthyrd från 15 oktober 2021 till 15 february 2022!

Nyttig information och länkar:

Kardamyli, Messinia Mani, Peloponnesos, Grekland

Kardamyli ligger 15 meter över havet och är en av södra Medelhavets bäst bevarade hemligheter. Vissa kallar Kardamyli för en “New Côte d’Azur” och här har du chansen att träffa berömda konstnärer och njuta av många kvällar med jazzmusik. Kristallklart blått vatten, majestätiska cypresser, vilda olivlundar och avlägsna snötäckta berg. Byns läge nära Taygetos bergsmassiv gör platsen idealisk som utgångspunkt för vandringar och cykelutflykter och Kardamyli besöks året om av både vandrare och badsugna turister.

En exklusiv, liten, oförstörd by som stoltserar med storslagna villor, förtrollande stenmaisonetter, frodiga trädgårdar, en pittoresk hamn och fantastiska stränder där du kan träffa en och annan känd skådespelare, filosof, forskare eller författare. Enligt Homeros var staden Kardamyli en av de sju städer som utlovades av Agamemnon till Achilles för att han skulle återuppta kampen under Trojanska kriget. Och oavsett om du tror eller inte tror på de mytologiska hjältarna så kommer du att njuta av den charmiga bergsbyn med en liten hamn, stränder, restauranger, bergsstigar och historiska ruiner.