Modernt och bekvämt hus med panoramautsikt över havet i närheten till Nafplio

Beskrivning

Ett bekvämt hus med panoramautsikt över havet, i närheten till Nafplio och sandiga stränder i Tolo. En utmärkt investering med promenadavstånd till butiker i Asini och med ett separat boende på 36 kvm. Lättskött trädgård och ett hus som är direkt inflyttningsklart! ”Börja någonstans; du kan inte skapa din framtid med vad du hade tänkt att göra.”– Liz Smith

Objekt ID: JSA529, Asini, Argolis

Första våningen (66 kvm) med huvudingång

  • ett rymligt vardagsrum och matplats med öppen spis
  • en stor balkong med panoramautsikt över havet
  • ett fullt utrustat och kompakt kök med bakdörr till gården
  • en toalett

Andra våningen  (49 kvm)

  • 3 sovrum (ett med eget badrum) med inbyggda garderober
  • balkonger med spektakulär utsikt
  • ett badrum

Bottenvåningen (36 kvm) med utgång till trädgården

  • fristående studio med kök och eget badrum

I hela huset finns centralvärme och A/C. På tomten finns parkeringsplatser för 3 bilar samt en anlagd trädgård med träd och buskar och automatiskt vattensystem.

Övriga fakta du borde veta om

Nafplio, Argolis, Peloponnesos, Grekland

Nafplio (eller Nauplion) ligger vid Argoliska viken i nordöstra Peloponnesos och har drygt 15 000 invånare. Här kan du njuta inte bara av historiska vandringar men även av seglingsturer. Det tar drygt 1,5 timme från Aten att ta sig hit med bil och det går även dagliga bussar från Aten, med andra ord, du kommer utan svårighet att nå din semesterbostad. Du kan även nå Nafplio via Kalamata flygplats (ca 1,5 timme) eller via hamnen i Patras (ca 2 timmar).

Det historiska och natursköna Nafplio ligger i Argolis som har många kända arkeologiska platser värda din uppmärksamhet: Tiryns (Tirintha), Mykene, Argos, Epidavros och att inte förglömma Nafplios fästning Palamidi eller Bourtzi slott. Nafplio är ett högt utvecklat turistcentrum med historiska och kulturella museer och en underbar romantisk atmosfär. Runt Argolis finns det många bad- och småbyar: Nea (New) Kios, Salanti, Doroufi, Galini är bara några av dem. Den Argoliska viken har perfekt vatten för simning och vattensporter.