lyxsemester-medelhavet-peloponnesos-stoupa-mani

Lyxsemester vid Medelhavet i Peloponnesos? Välj Stoupa och de berömda solnedgångarna i Mani

Beskrivning

Lyxsemester i Peloponnesos: endast 700 meter till de omtyckta sandstränderna och tavernorna i Stoupa. Här behöver du varken bila eller cykla för att simma i Medelhavet! Njut av avskildheten, långa frukostar på din egen patio eller svalkande eftermiddagsdopp i den vackra poolen med saltvatten. Stanna tillräckligt länge för att hinna med många av de berömda solnedgångarna i Mani: “One-week vacations are too short to prevent burnout; by the time you relax enough not to think about the office the week is almost up.” – Cecilia Mikalac. Iremía (Ηρεμία) kan översättas med lugn, ro och stillhet och det är exakt de känslorna som du och din familj kommer att uppleva i denna vackra anläggning. Komplexet designades med respekt till naturen och den traditionella byggstilen. De robusta stenhusen byggdes på en 4000 kvm stor tomt och samtliga av dem inreddes med skandinaviskt minimalism. Samtliga rummen i husen har A/C, fullt utrustade kök och egna skuggade uteplatser med BBQ möjligheter.

Objekt ID MV2004, ”Iremía (Ηρεμία)”, Stoupa

 • Tower. 90 kvm, max 6 gäster
  2-våningshus. Två sovrum (ett med dubbelsäng, ett med två enkelsängar) med egna badrum, ett vardagsrum, ett fullt utrustat kök, en extra badrum och en inomhus trappa som leder till ett loft med två bäddsoffor. Notera att ett av sovrummen nås via en extern trappa!
 • Studio. 40 kvm, max 3 gäster
  Öppen planlösning vardagsrum (med bäddsoffa), sovrum (dubbelsäng) och kök. Ett badrum.
 • Residence. 80 kvm, max 5 gäster
  2-våningshus. Två sovrum (ett med dubbelsäng, ett med två enkla sängar), två badrum, ett vardagsrum (med bäddsoffa), matsal, ett fullt utrustat kök.

Priser i euro och per natt samt betalningsvillkor

”Iremia” är öppen för bokningar från 1 april till 31 oktober och den kortaste vistelsen är 5 nätter. I priset ingår turistskatt, WiFi, el- och vattenförbrukning samt daglig städning och byte av handdukar och sänglinnen varje tredje dag.

 • 1 April- 10 Maj: Tower 160, Studio 90, Residence 140
 • 11- 31 Maj: Tower 180, Studio 110, Residence 170
 • 1-26 Juni: Tower 240 , Studio 120 , Residence 210
 • 28 Juni- 10 September: Tower 300 , Studio 140 , Residence 250
 • 11- 30 September: Tower 240 , Studio 120 , Residence 210
 • 1- 31 Oktober: Tower 180 , Studio 110 , Residence 170

Vid bokningen betalar du 30 % i depositionsavgift via banköverföring som är återbetalningsbar om avbokning sker 60 dagar innan ankomst. Därefter återbetalas inte depositionen. Resterande 70% betalar du innan ankomsten. Incheckning ca kl. 14.30, utcheckning klockan ca 11.30: meddela oss vilka tider skulle passa dig bäst!

Nyttig information och länkar:

Stoupa, Messinia Mani, Peloponnesos, Grekland

På den södra kusten av Peloponnesos i Grekland och ca 50 minuters bilresa från närmaste flygplats i Kalamata (eller ca 3 timmars bilresa från Atens internationella flygplats) ligger den vackra och oförstörda byn Stoupa med varma, härliga somrar och milda vintrar. Med två härliga sandiga gyllene stränder (liksom flera mindre stränder) har denna en gång sömniga by blivit mer och mer populär som turistmål men har ändå kvar det genuina Grekland. Det finns ett 20-tal tavernor och restauranger längs med strandpromenaden där du kan avnjuta läckra lokala och traditionella grekiska rätter.