Lyxsemester? Hyr en villa vid havet i Peloponnesos i Grekland

Beskrivning

Är ni en grupp vänner som planerar lyxsemester i Grekland? Glöm öarna och upptäck Peloponnesos! Hyr en villa vid havet i Stoupa i Peloponnesos. Här hittar du villa ”Friends” och kan planera en tid att umgås med familj, vänner och bekanta, daglig städning ingår i priset så ni kan bara fånga dagen! Ni bor med havet som granne och har flera tavernor och små stränder ett stenkast bort. En kort promenad tar er till strandpromenaden i byn Stoupa med alla restauranger och butiker. Ett lyxigt boende i 2-våningsvilla på 126 kvm som är perfekt för en familj med äldre barn eller en grupp vänner. Vem vet, ni kanske löser alla problem eller uppfinner nästa Facebook eller bara kommer att må gott? Är ni flera än 6 personer? Hyr granhuset villa ”Couples” med plats för ytterligare två personer.

Objekt ID: UST1862, villa ”Friends”, Stoupa

Huset har utformats enligt gamla Feng Shui riktlinjer samt utifrån olika önskemål från gästerna och med naturliga harmoniska bygg- och dekormaterial. Varje sovrum har inbyggda garderober, A/C, egen dusch och TV samt eget badrum.  toalett samt inbyggda garderober.

Bottenvåning

  • Vardagsrummet med matplats, TV, DVD-CD-system, öppen spis
  • En privat terrass med jacuzzi och uteplats med bord och stolar
  • Köket är i en alkov av rummet och är fullutrustat – även med diskmaskin
  • Ett sovrum med en 180 cm bred säng (kan konverteras till två) med eget badrum med ett fullstort badkar

Övervåning 

  • Ett  sovrum med två enkelsängar (2 X 90 cm bred) och eget duschrum
  • Ett sovrum med en dubbelsäng, eget duschrum samt utgång till den övre terrassen med panoramautsikt

Betalningsvillkor för korttidsuthyrning, priset offereras på begäran

Vid bokning betalar du 30 % i depositionsavgift som är återbetalningsbart om avbokning sker senast 60 dagar innan ankomst. Inbetalning sker via banköverföring. Observera att i detta objekt tillkommer ingen turistskatt! Daglig städning ingår och handdukar och sängkläderna byts varannan dag.

Hyr huset 1,3 eller 6 månader

Från sista oktober till första april kan du hyra huset per månad. Priset offereras på begäran. Notera: I priset kommer ingå WiFi men inte städning (vi kan hjälpa dig hitta städhjälp) , vatten eller elförbrukning. Du kommer betala en månadshyra i förväg och därefter månad per månad.

Nyttig information och länkar:

Stoupa, Messinia Mani, Peloponnesos, Grekland

På den södra kusten av Peloponnesos i Grekland och ca 50 minuters bilresa från närmaste flygplats i Kalamata (eller ca 3 timmars bilresa från Atens internationella flygplats) ligger den vackra och oförstörda byn Stoupa med varma, härliga somrar och milda vintrar. Med två härliga sandiga gyllene stränder (liksom flera mindre stränder) har denna en gång sömniga by blivit mer och mer populär som turistmål men har ändå kvar det genuina Grekland. Det finns ett 20-tal tavernor och restauranger längs med strandpromenaden där du kan avnjuta läckra lokala och traditionella grekiska rätter.

Stoupa ligger i ett fascinerande område som kallas Mani. Detta är den enda delen av Grekland som aldrig erövrats av inkräktare. Befolkningen, Maniots, byggde tornhus (sk Mani-torn) där de tog skydd under de otaliga lokala fejderna som utkämpades här. Några av dessa Mani-torn har restaurerats och kan fortfarande ses i området. Författaren Nikos Kazantzakis som skrev Zorba the Greek när han bodde här och hans staty kan ses blicka över Kalogriastranden. För historieälskare är Stoupa idealiskt beläget för att besöka sådana fascinerande platser som Olympia och Mystras – eller så kan du bara sitta på stranden eller i en taverna och läppja en ouzo tillsammans med lokalbefolkningen!