kop-hus-grekland-fardigstalls

Köp hus (husen) i Grekland som färdigställs enligt önskemål: panoramavy över Messiniabukten

Beskrivning

Köp hus (eller husen) i Grekland, Peloponnesos, som färdigställs enligt dina önskemål, ett tillfälle för dig som vet exakt hur drömmarnas hus kan se ut! Utsikten är redan klar: panoramavy över Messiniabukten, carpe diem, för meningen med livet är att leva, eller hur? Du kan köpa ett eller båda husen: kanske början till eget företagande?

Objekt ID: OC770, Riglia, Agios Nikolaos, Mani

Stenhusen ligger i ett västligt högt läge med panoramautsikt över Messiniabukten och nära stränder och tavernor i Stoupa. Läget kombinerar en lugn miljö med enkel tillgång till sandstränder och omfattande bekvämligheter. Observera att det angivna priset är för ett färdigställt hus (kyl, frys, spis etc. ingår inte i priset!)! Vill du slutföra huset på egen hand så är priset 155 000 euro (per hus). Både husen är byggda på 2 våningar och har en boyta på ca 115 kvm.

  • Bottenvåning består av öppen planlösning vardagsrum / kök med öppen spis och en gästtoalett
  • Övervåning består av 2 sovrum och ett stort badrum

Det finns också en veranda med stenvalv och en balkong för att njuta av den otroliga utsikten över kusten och  de berömda solnedgångarna. Förutom huvudbyggnader finns också en 15 kvm studio, vid sidan av fastigheten. Varje hus har en egen trädgård på ca 600 kvm med gott om plats för pool, BBQ, etc.

Övriga fakta du borde veta om

  • Pris: 190000 €
  • Boyta (per hus): 115 kvm + 15 kvm studio
  • Tomt (per hus): 600 kvm
  • Strand: Pantazi ca 1,4 km, Stoupa ca 5 km
  • Tavernor, supermarket, butiker: Agios Nikolaos ca 2 km
  • Flygplats Kalamata: ca 58 km
  • Observera: kartan anger inte exakt läge utan visar endast område!
  • Nyttiga länkar: FAQ köpareBloggtips köpareBo eller flytta till Grekland

Riglia, Agios Nikolaos, Messinia Mani, Peloponnesos, Grekland

På den södra kusten av Peloponnesos i Grekland och ca 60 minuters bilresa från närmaste flygplats i Kalamata (eller 3,5 timmars bilresa från Atens internationella flygplats) ligger den vacker och oförstörd fiskebyn Agios Nikolaos. Byn brukade kallas Selinitsa, som betyder ”liten måne” eller liten Eleni: ​​”Selinitsa, månen ryser när den hör ditt namn, medan Paris smeker Eleni”. Enligt historien när Paris och Helena (Eleni på grekiska) bestämde sig för att rymma från Sparta var just hamnen Agios Nikolaos de flydde till och härifrån seglade de vidare till Troja.

Agios Nikolaos har en hel del tavernor och caféer som är öppna året runt och samtliga ligger kring hamnen. I byn hittar du också: sjukstuga, apotek, bankomat, två supermarket, konditori, slaktare, cykeluthyrning och bensinstation. Allt du behöver för stunden. De närmaste sandstränderna är Voulimeneas och Pantazi men det finns fler platser för de som älskar att simma, snorkla eller sola.