Våra partner kan hjälpa dig köpa ett hus eller en plot där du kan bygga ditt hus i Messinia County, det vill säga i närheten till Koroni

Vill du köpa hus eller bygga ditt hus i närheten till charmiga Koroni, Messinia, Peloponnesos?

Beskrivning

Vill du köpa eller bygga hus i närheten till charmiga Koroni i Messinia och soliga Peloponnesos? De flesta av utannonserade hus som du hittar på vår sida med säljobjekt ligger i Mani eller Avia Messinia område samt i närheten till Nafplio. Men självklart kan vi hjälpa dig köpa ett hus eller en plot där du kan bygga ditt hus även i Messinia County, det vill säga i närheten till Koroni.

Vi har nätverk och betrodda agenter som kan ta hand om dig och uppfylla dina drömmar. Det enklaste är att du fyller i vårt intresseanmälan under länken här och anger i meddelande området hur nära Koroni vill du köpa. Fundera även på följande:

Ditt eget mål

Dina egna “varför” är superviktiga eftersom vi då får chansen att hjälpa dig på ett bättre sätt.

  • Det viktigaste av allt är så klart att du definierar ditt eget mål med att köpa hus i Grekland: är det sommarhus eller permanent boende?
  • Vill du dryga ut din ekonomi och hyra ut huset till andra? Vill du stanna längre perioder och delvis jobba från ditt grekiska hem?
  • Vill du lägga en längre planering över några år? Först köpa tomt och sedan bygga ditt drömhus?
  • Du kanske satsar på renovering och vill framöver odla din egen mat?
  • När planerar du genomföra investeringen?

Budget

  • Olika områden har olika prisnivåer. Men oavsett vilket ditt slutmål är så borde du ha finansieringen och budgeten klar innan du planerar att leta och investera. Då vet man om man har råd, vad man har råd med och man kan även lösa köpet relativt snabbt. Finansieringen bör säkras i ditt hemland!
  • Bankerna är inte särskilt positiva till att låna ut pengar och i princip avslås alla låneansökningar om man inte är skriven i landet. Att ha sin finansiering ordnad i hemlandet innan man börjar se på hus är därför alltid att rekommendera.
  • Beräkna din budget med kännedom om att det vid köp tillkommer ca 12-15% extra kostnader och glöm inte de löpande driftskostnaderna (Budgetplanering för dig som vill köpa hus i Grekland)!

Det kanske tar lite längre tid än du räknade med. Det kanske kommer att kosta lite mer än du räknade med. Det kanske kommer att blir något helt annat än du har tänkt dig. Men oavsett vad det blir så vågade du ta steget! Grattis! Och välkommen till ditt grekiska hem i närheten till Koroni!