hyr-studios-kardamyli-gangavstand-strander-tavernor

Hyr charmerande studios mitt i det anrika Kardamyli: gångavstånd till stränder och tavernor!

Beskrivning

Semester i Peloponnesos, Grekland? Hyr charmerande studios mitt i det anrika Kardamyli: härifrån har du gångavstånd till tavernor och stränder. Gästvänlig och omhändertagande hyresvärd välkomnar även dig som reser med din fyrbenta vän: vatten- och matskålar finns att låna på platsen. Rymliga rum, smakfull inredning, mycket sköna och bekväma sängar: här kommer alla generationer att trivas!

Färgglada (nästan regnbågsfärgade= Ouranio Toxo) studios, designade i vintagestil, mitt i Kardamyli. Oavsett om du kommer till Kardamyli för att lyssna på jazzmusik, vandra i Taygetos eller bara relaxa på stranden har dessa studios ett perfekt läge! Gångavstånd till tavernor, butiker och stränder!

Objekt ID: IAK2006,”Ouranio Toxo Apartments”, Kardamyli

Samtliga studios är på andra våningen (med egna små balkonger) och i perfekt skick: badrummen renoverades 2020 och madrasserna är av ett hög kvalité. I alla lägenheter hittar du A/C enheter, ett fullt utrustat kökspentry (med kylskåp, spishäll, vattenkokare), en platt-TV, ett mindre matbord, garderober och ett eget badrum med dusch och hårtork.

  • Studio ett, den lilafärgade studion, är på 25 kvm och har en dubbelsäng samt en mindre terrass med vy över Kardamyli och havet
  • Studio två, den petrol-/grönfärgade studion, är på 25 kvm och har ett sovrum med en dubbelsäng, en enkelsäng i vardagsrummet/köket och en mindre balkong med utsikt mot Taygetos
  • Studio tre, den turkos/blå studion, är på 15 kvm och har 2 enkelsängar samt en mindre balkong med utsikt mot Taygetos

Alla gäster har tillgång till en gemensam lounge och en liten men trevlig patio med trädgårdsmöbler. Och kom ihåg att här ska gäster visa respekt och ta hänsyn till varandra: fester och evenemang är inte tillåtna och det ska vara tyst mellan kl. 14.00 och 18.00. Notera att det inte finns tvättmöjligheter i lägenheterna men du kan beställa tvättservice mot en extra kostnad.

Pris i euro och per dag samt betalningsvillkor

Kortaste vistelse är 2 dagar (boendet kan bokas hela året) och i priset ingår WiFi, daglig städning samt byte av handdukar och linnen var 3:e dag. Incheckning 14.00, utcheckning 12.00.

  • Juli-Augusti: studio ett: 85€, studio 2: 95€, studio 3: 75€
  • September-Juni: studio ett: 75€, studio 2: 85€, studio 3: 65€

Vid bokningen betalar du 20 % i depositionsavgift via banköverföring som är återbetalningsbart om avbokning sker 60 dagar innan ankomst. Därefter återbetalas inte depositionen. Resterande belopp betalas kontant vid ankomsten eller via bankkort (Visa, Mastercard, Maestro, Union Pay) på platsen.

Nyttig information och länkar:

Kardamyli, Messinia Mani, Peloponnesos, Grekland

Kardamyli ligger 15 meter över havet och är en av södra Medelhavets bäst bevarade hemligheter. Vissa kallar Kardamyli för en “New Côte d’Azur” och här har du chansen att träffa berömda konstnärer och njuta av många kvällar med jazzmusik. Kristallklart blått vatten, majestätiska cypresser, vilda olivlundar och avlägsna snötäckta berg. Byns läge nära Taygetos bergsmassiv gör platsen idealisk som utgångspunkt för vandringar och cykelutflykter och Kardamyli besöks året om av både vandrare och badsugna turister.

En exklusiv, liten, oförstörd by som stoltserar med storslagna villor, förtrollande stenmaisonetter, frodiga trädgårdar, en pittoresk hamn och fantastiska stränder där du kan träffa en och annan känd skådespelare, filosof, forskare eller författare. Enligt Homeros var staden Kardamyli en av de sju städer som utlovades av Agamemnon till Achilles för att han skulle återuppta kampen under Trojanska kriget. Och oavsett om du tror eller inte tror på de mytologiska hjältarna så kommer du att njuta av den charmiga bergsbyn med en liten hamn, stränder, restauranger, bergsstigar och historiska ruiner.