hyr-kvalitativa-lagenheter-Stoupa-Kalogria

Jobb eller semester: hyr högkvalitativa lägenheter i Stoupa. 50 meter till Zorba stranden

Beskrivning

Planerar du jobb eller semester i Grekland och vill besöka Stoupa och Kalogriaviken? Oavsett om du vill jobba eller semestra i Peloponnesos så borde du kolla närmare på dessa högkvalitativa lägenheter som ligger mindre än 50 meter från den vackra stranden Kalogria. Lägenheterna ligger ostörda i ett lugnt område och du har 5 minuters promenad till Stoupas restauranger, barer, affärer och (på sommaren) nattliv.

Objekt ID: UST1866, Giotas apartments, Stoupa

 • Giotas apartments består sammanlagt av 5 studios med en modern inredning, fräscha badrum med och en kingsize säng som även kan delas upp i 2 singelsängar på begäran
 • Rummen har en stor balkong/altan med utsikt över vattnet och den vackra sandvita Kalogriastranden. Här kan du njuta av spektakulära solnedgångar som denna sida av Peloponnesos är känd för
 • På framsidan av anläggningen finns en bekväm trädgård med morgonsol där du i lugn och ro kan avnjuta din frukost eller slappna av på kvällen.

Pris per natt och studio samt betalningsvillkor

Vid bokning betalas en depositionsavgift på 30% av totalpriset. Inbetalning sker via banköverföring. Resterande belopp betalas vid ankomst eller via banköverföring innan ankomst. Depositionsavgiften är återbetalningsbar vid avbokning senast 30 dagar innan ankomst. Ett tillägg på 5 Euro/natt tillkommer för extra person utöver 2 personer. I priset ingår städning varannan dag, WiFi samt en välkomstpaket med lokala produkter.

 • November-Februari 65 Euro per natt
 • Mars-April 85 Euro per natt
 • Maj 95 Euro per natt
 • Juni 110 Euro per natt
 • Juli 115 Euro per natt
 • Augusti 120 Euro per natt
 • September 105 Euro per natt
 • Oktober 85 Euro per natt

Nyttig information och länkar:

Stoupa, Messinia Mani, Peloponnesos, Grekland

På den södra kusten av Peloponnesos i Grekland och ca 50 minuters bilresa från närmaste flygplats i Kalamata (eller ca 3 timmars bilresa från Atens internationella flygplats) ligger den vackra och oförstörda byn Stoupa med varma, härliga somrar och milda vintrar. Med två härliga sandiga gyllene stränder (liksom flera mindre stränder) har denna en gång sömniga by blivit mer och mer populär som turistmål men har ändå kvar det genuina Grekland. Det finns ett 20-tal tavernor och restauranger längs med strandpromenaden där du kan avnjuta läckra lokala och traditionella grekiska rätter.

Stoupa ligger i ett fascinerande område som kallas Mani. Detta är den enda delen av Grekland som aldrig erövrats av inkräktare. Befolkningen, Maniots, byggde tornhus (sk Mani-torn) där de tog skydd under de otaliga lokala fejderna som utkämpades här. Några av dessa Mani-torn har restaurerats och kan fortfarande ses i området. Författaren Nikos Kazantzakis som skrev Zorba the Greek när han bodde här och hans staty kan ses blicka över Kalogriastranden. För historieälskare är Stoupa idealiskt beläget för att besöka sådana fascinerande platser som Olympia och Mystras – eller så kan du bara sitta på stranden eller i en taverna och läppja en ouzo tillsammans med lokalbefolkningen!