hyr-lagenhet-kalamata-strand-stadspuls-kultur-exklusivt-boende

Hyr exklusiv takvåning lägenhet i Kalamata: strand, stadspuls, kultur och exklusivt boende i ett

Beskrivning

Notera: lägenheten är uthyrd till sista december 2021

För dig som vill kombinera strand, stadspuls och kultur: hyr lagenhet i Kalamata: exklusiv takvåning med häpnadsväckande utsikt över Kalamata! Rekommenderas speciellt för dig som vill kombinera semester med jobb: här finns snabb WiFi och ett bekvämt arbetsbord både i sovrummet och på den generösa balkongen. Takvåning lägenhet ”Viewfor2” ligger på femte våningen (hiss finns) och vid Kalamatas huvudgata: Aristomenous Street. Här har du nära till shopping, barer och restauranger men också endast 2 km till Kalamatas stränder och Marina. ”Viewfor2” erbjuder panoramautsikt över staden och bergen som du kan avnjuta på en stor och skuggskyddad balkong (30 kvm) med plats för matbord och solstolar.

Objekt ID: UKA2019,”Viewfor2”, Kalamata

  • en öppen planlösning köket/vardagsrummet 23 km
  • sovrummet (med inbyggda garderober) 13 kvm
  • badrummet 6 kvm
  • balkong 30 kvm
  • A/C i sovrummet och badrummet

Köket (med diskmaskin) är fullt utrustat och i vardagsrummet finns en 40-tums tv med Netflix som du kan avnjuta från en bekväm soffa.

Priser i euro och per natt samt betalningsvillkor

  • 1 september till 30 april: 55 euro. Observera: julperioden (21/12 till 5/1), sista veckan under Kalamata karneval och under grekisk påsk är priset per natt 75 euro
  • 1 maj till 30 juni: 65 euro
  • 1 juli till 30 augusti: 80 euro

Priser inkluderar grundläggande artiklar i köket och badrummet, användning av el, vatten, luftkonditionering och WiFi. För städning tillkommer 15 Euro per gång. Du betalar 50% i deposition via banköverföring vid bokning. Depositionen är återbetalningsbar upp till 60 dagar innan den bokade perioden. Observera att inga återbetalningar görs efter 60 dagar! Resterande belopp betalar du vid ankomst via banköverföring.

Nyttig information och länkar:

Kalamata, Peloponnesos, Grekland

Peloponnesos: det klassiska Grekland (det var visserligen ingen ö utan en halvö tills Korintkanalen var färdigbyggd 1893). Denna halvö är full av historia och platserna ligger nära varandra. Det var här som en stor del av antikens historia började och i Iliaden nämns mer än 20 platser från Peloponnesos. Peloponnesos är en plats med fenomenal och skiftande skönhet med höga snöklädda berg, fruktträdgårdar och floddalar samt fina stränder.

Kalamata är en hamnstad med närmare 70 000 invånare, vilket gör den till Peloponnesos näst största. Områdena runt staden är rika på mytologisk historia och det finns flera platser som är specifikt utpekade i Homeros Iliaden. Det finns även många historier om lokala hjältar och platser som till exempel när Aristomenis bekämpade Spartanerna. För dig som vill köpa semesterboende är dock den 2,5 km långsträckta klapperstens- stranden med klarblått vatten mycket mer intressant : perfekt investering för här kommer du inte sakna hyresgäster! Stranden kantas med barer och tavernor som sjuder av liv även på kvällarna och nätterna.