hyr-hus-grekland-exklusiva-boenden-pool-utsikt

Hyr hus i Grekland: exklusiva boenden, generös pool och en utsikt du aldrig glömmer!

Beskrivning

Hyr hus i Grekland: exklusiva boenden, generös pool och en utsikt du aldrig glömmer! Moderna tvåvåningshus som ligger högt på en kulle med 360 graders hisnande utsikt över Medelhavet. Total frid, lugn och avskildhet men ändå nära stränder, tavernor och bekvämligheter: suveränt bra plats för dig som behöver fylla på energi och glömma vardagen. ”Konsten i att leva ligger i att avlägsna våra problem, i stället för att växa med dem.” – Bernard M. Baruch.

Komplexet är byggt på en kulle med utsikt över Messinia och på en 8300 kvm stor tomt med olivträd och dekorativa buskar samt en stor pool (5×12) idealiskt för avkoppling och solbad. Från slutet av juni till mitten av september finns här även en poolbar med drinkar och snacks. Lägenheterna (totalt 8) är förberedda för självhushåll men från slutet av juni till mitten av september kan du även köpa frukost: 5 euro per person. I de lägenheterna som saknar tvättmaskin erbjuds tvättservice för en extra kostnad. Du kan välja mellan tre olika typer av boenden: samtliga med egna ingångar och stora verandor med utsikt över havet.

Objekt ID: UPE1911, Hilltop, Petalidi, Messinia County

Standardboende: 50 kvm (max 4 personer). Lägenhet på översta våningen: ett sovrum, ett badrum, vardagsrum/kök (öppen planlösning) med bäddsoffa och utgång till en stor veranda, två parkeringsplatser

Superiorboende: 70 kvm (max 6 personer). Lägenhet på nedervåningen: två sovrum, ett badrum, vardagsrum/kök (öppen planlösning) med bäddsoffa, öppen spis, stor terrass, två parkeringsplatser

Deluxe Villa: 120 kvm (max 8 personer) en fristående tvåvåningsvilla

 • Övervåning: två sovrum och ett badrum samt två stora balkonger
 • Bottenvåning: ett sovrum, ett badrum, kök/vardagsrum (öppen planlösning) med bäddsoffa och utgången till en stor veranda. Två parkeringsplatser

Pris i euro och per natt samt betalningsvillkor

Den kortaste vistelsen är 4 nätter. I priset ingår turistskatt, städning samt byte av handdukar och sänglinnen varje tredje dag.  Vid bokningen betalar du 30 % i depositionsavgift via banköverföring som är återbetalningsbar om avbokning sker 60 dagar innan ankomst. Därefter återbetalas inte depositionen. Resterande belopp betalar du efter de 60 dagarna via banköverföring. Incheckning kl. 14.30, utcheckning klockan 11.30.

Standardpriser  för ”Standardboende” och ”Superiorboende” är följande:

 • 1 maj- 15 juni: Standard 70, Superior 90
 • 16 juni- 30 juni: Standard 100, Superior 120
 • 1 juli- 15 juli: Standard 100, Superior 120
 • 16 augusti- 23 augusti: Standard 135, Superior 160
 • 24 augusti- 31 augusti: Standard 100, Superior 125
 • 1 september- 15 september: Standard 100, Superior 120
 • 16 september- 31 oktober: Standard 70, Superior 120

Standardpriser för ”Deluxe Villa” är följande:

 • 1 maj- 31 mars: 135
 • 1 april- 31 maj: 140
 • 1 juni-15 juni: 150
 • 16 juni- 30 juni: 160
 • 1 juli- 7 juli: 170
 • 8 juli- 15 juli: 180
 • 16 juli- 24 augusti: 280
 • 25 augusti- 30 augusti: 240
 • 16 september- 31 oktober: 150

Vill du hyra hela anläggningen för att genomföra en kurs, familje- eller företagsaktivitet?

Här finns plats för 32 personer (eller 45 inklusive bäddsoffor). Ägare till komplexet kan även hjälpa er att anordna provsmakning av olivolja  eller vin samt andra aktiviteter i området som: turer till arkeologiska platser, vindsurfing, vandring, golf och tennis. Kontakta oss om du vill veta mer.

Nyttig information och länkar:

Petalidi, Koroni, Messinia County, Peloponnesos, Grekland

Messinia County består av flertal olika kommuner med små genuina grekiska samhällen, alla väster om Kalamata. Området är omskrivet i Iliaden och en del av platserna är bebodda än idag, som tex Pylos. De populära orterna KoroniMethoni och Pylos ligger nära och trots de snirkliga vägarna tar det inte särskilt lång tid att ta sig runt den delen av Messinia.

Den lilla kustbyn Petalidi är idealisk för familjer och för dem som föredrar ett avslappnande strandliv. Här hittar du en en mängd tavernor som ligger kring torget och vid strandpromenaden finns en hel del stränder. I det närliggande Koroni finns inte bara mysiga tavernor, kaféer, söndagsmarknader med lokala frukter och grönsaker men även den välbesökta vackra sandstranden Zaga beach (Zagastranden) där mirakulöst nog havssköldpaddor fortfarande lägger sina ägg. Vill du läsa mer om landsdelens historia? Gå vidare till vår systersida: Guide till Peloponnesos eller läs mer om områden: Messinia.