Hitta lugnet: hyr unika designade hus med utsikt över Kardamyli. Fyra lägenheter med en pool och jacuzzi

Beskrivning

Hyr en lägenhet i unika designade hus med utsikt över Kardamyli, en ostörd panoramautsikt ner till havet med det mäktiga Taygetos bergsmassiv i ryggen. Husen ligger 5 minuters bilresa från Kardamyli, de lokala stränderna och tavernorna. Enastående, avskalad interiör, åretruntpool och jacuzzi. Anläggningen består av fyra lägenheter (ca 40 kvm) fördelade på två villor: den ena med panoramautsikt över havet och den andra med utsikt över poolen och trädgården samt med egna terasser på taket. Gästerna delar på pool (öppen året runt, även om den inte är uppvärmd på vintern), jacuzzi (i drift från november till slutet av april), utomhusgrill och tvättstuga. Har du jobbet med dig? Ingen fara: Wi- Fi finns i båda husen och vid poolområdet!

Objekt ID: UKA1867,”Olive Peaceful Houses”, Proastio

Samtliga lägenheter består av ett öppet vardagsrum, matplats, och fullt utrustat kök med ugn, keramisk spis, kyl / frys, mikrovågsugn, vattenkokare, brödrost, köksredskap och tillräckligt servis och bestick för fyra personer. I varje lägenhet finns en lyxig king size-säng som är placerad bakom en rumsavdelare. Alla lägenheter har A/C enheter, en generös garderob med gott om utrymme samt egna utomhusplatser.

  • Villa med havsutsikt (2 personer). Lägenheterna har stora verandor med fantastisk havsutsikt där du kan titta på solnedgången. Lägenheterna heter Electra och Galini
  • Villa med utsikt mot trädgård och pool (4 personer). Båda lägenheterna har dubbla bäddsoffor där 1 eller 2 barn kan sova bekvämt, avskilda utomhusplatser med plats för 4 samt egna terasser på taket. Från takterasserna ser du över olivlundarna, Kardamyli och havet. Lägenheterna heter Gaia och Anemone

Priser och betalningsvillkor för korttidsuthyrning 2020

Du betalar 50% i deposition via banköverföring vid bokning. Depositionen är återbetalningsbar upp till 60 dagar innan den bokade perioden. Observera att inga återbetalningar görs efter 60 dagar! Resterande belopp betalar du vid ankomst via bankkort.

  • Juli och Augusti 145 Euro per natt
  • Juni och September 120 Euro per natt
  • Maj och Oktober 100 Euro per natt
  • Mars, April och November 65 Euro per natt

Priser ovan är för max 2 personer. Är ni flera än 2? Räkna med extra tillägg 30 Euro per vecka för en tredje person eller barn i huset. Byte av sängkläder sker veckovis men extra byte en extra gång i veckan kan göras mot en extra kostnad på 30 Euro i veckan (60 Euro om fler än 2 personer bor i lägenheten).

Priser för 1-6 månader uthyrning utanför säsongen 2020

Från 1 oktober till sista april kan du hyra lägenheterna för 600€ per månad. I priset ingår WiFi, el, vatten och  en veckostädning (inklusive byte av handdukar och sänglinne). Poolen är inte uppvärmd men tillgänglig hela vinter.

Nyttig information och länkar:

Proastio, Kardamyli, Messinia Mani, Peloponnesos, Grekland

Peloponnesos: det klassiska Grekland (det var visserligen ingen ö utan en halvö tills Korintkanalen var färdigbyggd 1893). Peloponnesos är en plats med fenomenal och skiftande skönhet med höga snöklädda berg, fruktträdgårdar och floddalar samt fina stränder. Denna halvö är full av historia och platserna ligger nära varandra. Det var här som en stor del av antikens historia började och i Iliaden nämns mer än 20 platser från Peloponnesos.

Kardamyli ligger 15 meter över havet och är en av södra Medelhavets bäst bevarade hemligheter. Vissa kallar Kardamyli för en “New Côte d’Azur” och här har du chansen att träffa berömda konstnärer och njuta av många kvällar med jazzmusik. Kristallklart blått vatten, majestätiska cypresser, vilda olivlundar och avlägsna snötäckta berg. Byns läge nära Taygetos bergsmassiv gör platsen idealisk som utgångspunkt för vandringar och cykelutflykter och Kardamyli besöks året om av både vandrare och badsugna turister. En exklusiv, liten, oförstörd by som stoltserar med storslagna villor, förtrollande stenmaisonetter, frodiga trädgårdar, en pittoresk hamn och fantastiska stränder där du kan träffa en och annan känd skådespelare, filosof, forskare eller författare.