hus-salu-grekland-investering

Ett bekvämt hus till salu i närheten till stränder och tavernor i Grekland: ett älskat familjehem och en bra investering

Beskrivning

Letar du efter ett hus till salu i närheten till stränder och tavernor i Grekland? Kolla närmare på hus i närheten till Stoupa, Peloponnesos : ett älskat familjehem och en bra investering. Huset ligger cirka 2 km från en av Peloponnesos mest omtyckta sandstränder och säljs inklusive möbler och vitvaror: redo att hyra ut eller flytta in från dag ett! Vi garanterar att du inte kommer att ledsna på den magnifika havsutsikten från balkongerna! ”Framgång har en enkel formel: gör ditt bästa och folk kan komma att tycka om det.” (Sam Ewing)

Objekt ID: EKJ1805, Lefktro, Stoupa, Messinia Mani

Ett fristående  tvåvånings stenhus med modern touch och design samt med möjligheterna till utveckling. Det angivna priset gäller för huset och trädgården på 363 kvm men det är bra att veta, för dig som vill investera, att du kan köpa en gränsande tomt på 554 kvm (slutpriset: 350000 euro) för att bygga ett gästhus på cirka 80 kvm, en pool eller anlägga en trädgård: valet är ditt.

  • Första våning. Består av: kombinerat kök med plats för matbord, ett bekvämt vardagsrum, två stora sovrum och ett badrum.
  • Andra våning. Består av: ett stort vardagsrum med öppen spis, ett badrum, kökspentry och ett stort sovrum. Både från sovrummet och vardagsrummet finns utgång till verandan med panoramautsikten över det Stora Blå!

Fastigheten ligger i ett lugnt villaområde och på tomten finns plats för två bilar. Trädgården är lätt att hantera och det finns en frukt- (citron, persika, plommon, apelsin) och olivträd (16 styck) samt en köksträdgård. Huset värms med infravärme och öppen spis och till fastigheten hör också en extra vattentank på 3 kubikmeter.

Övriga fakta du borde veta om

  • Byggår: 2012
  • Boyta: 137 kvm
  • Tomt: 363 kvm (OBS! möjlighet att köpa till 554 kvm!)
  • Närmaste strand, tavernor och butiker: Stoupa 2 km
  • Flygplats Kalamata: 56 km
  • Flygplats Aten: 3,5 timmar med bil
  • Observera: kartan anger inte exakt läge utan visar endast område!
  • Nyttiga länkar: FAQ köpareBloggtips köpareBo eller flytta till Grekland

Stoupa, Peloponnesos, Grekland

På den södra kusten av Peloponnesos i Grekland och ca 60 minuters bilresa från närmaste flygplats i Kalamata (eller ca 3,5 timmars bilresa från Atens internationella flygplats) ligger den vackra och oförstörda byn Stoupa med varma, härliga somrar och milda vintrar. Med två härliga sandiga gyllene stränder (liksom flera mindre stränder) har denna en gång sömniga by blivit mer och mer populär som turistmål men har ändå kvar det genuina Grekland. Det finns ett 20-tal tavernor och restauranger längs med strandpromenaden där du kan avnjuta läckra lokala och traditionella grekiska rätter.

Stoupa ligger i ett fascinerande område som kallas Mani. Detta är den enda delen av Grekland som aldrig erövrats av inkräktare. Befolkningen, Maniots, byggde tornhus (sk Mani-torn) där de tog skydd under de otaliga lokala fejderna som utkämpades här. Några av dessa Mani-torn har restaurerats och kan fortfarande ses i området.

Författaren Nikos Kazantzakis som skrev Zorba the Greek när han bodde här och hans staty kan ses blicka över Kalogriastranden. För historieälskare är Stoupa idealiskt beläget för att besöka sådana fascinerande platser som Olympia och Mystras – eller så kan du bara sitta på stranden eller i en taverna och läppja en ouzo tillsammans med lokalbefolkningen!