Hus-50-m-strand-30-m-golfbana

Hus 50 meter från stranden, 30 minuter till golfbana: perfekt match för hav- och soldyrkare med golfintresse

Beskrivning

Perfekt objekt för hav- och soldyrkare med golfintresse! Fristående nybyggt hus 50 meter från stranden och ca 30 minuter med bil till golfbana, tillräckligt med utrymme för dina nära och kära. Huset ligger nära tavernor och andra bekvämligheter som du kan nå utan att behöva använda bilen och är granne med tre liknande villor. Passar utmärkt med Herbert Herding citat här: ”Sol ute, sol inne, sol i hjärtat, sol i sinnet”. Carpe diem!

Objekt ID: OC725, Kyparissia, County

Denna oberoende, fristående villa, som är en av fyra villor som erbjuds, är byggd i 3 plan och omfattar 140 kvm boyta, samt täckta verandor.

  • Bottenvåning: vardagsrum med öppen spis, kök, badrum. Källare/lekrum, som nås från vardagsrummet har också en dusch/wc och skulle kunna användas som en separat gästlägenhet
  • Övervåning: tre sovrum med balkonger och ett badrum

I hela huset finns klinkergolv av hög kvalitet. Villan har centralvärme med radiatorer i alla rum, och en oljepanna i nedre förrådet. Till fastigheten hör en liten trädgård med gott om plats för uteservering samtidigt som ni njuter av den hisnande utsikten över havet.

Övriga fakta du borde veta om

Messinia County, Peloponnesos, Grekland

Peloponnesos: det klassiska Grekland (det var visserligen ingen ö utan en halvö tills Korintkanalen var färdigbyggd 1893). Denna halvö är full av historia och platserna ligger nära varandra. Det var här som en stor del av antikens historia började och i Iliaden nämns mer än 20 platser från Peloponnesos.

Messinia County består av flertal olika kommuner med små genuina grekiska samhällen, alla väster om Kalamata. Området är omskrivet i Iliaden och en del av platserna är bebodda än idag, som tex Pylos. De populära orterna KoroniMethoni och Pylos ligger nära och trots de snirkliga vägarna tar det inte särskilt lång tid att ta sig runt den delen av Messinia. Vill du läsa mer om landsdelens historia? Gå vidare till vår systersida: Guide till Peloponnesos eller läs mer om områden: Messinia.