Hus för slutförande: havsutsikt, uthyrningspotential, endast 5 km till charmerande Kardamyli

Beskrivning

Hus för slutförande: härlig havsutsikt, uthyrningspotential och bara fem minuters bilresa från den tjusiga Kardamyli. Huset är byggt i tre våningar, varifrån nedre våning har egen separat ingång: bra tillfälle för dig som vill ha hyresintäkter.

Objekt ID: OC759, Proastio, Kardamyli, Mani

Huset ligger i utkanten av byn Proastio och är inte slutfört: du har möjlighet att genomföra de sista detaljerna enligt eget tycke och smak. Har du inte tid och lust att göra jobbet själv så hjälper vi dig att hitta lokala pålitliga byggföretag. Huset har total boyta på 240 kvm som är fördelad på tre våningar varifrån bottenvåning har en egen separat ingång. Huset har också en muromgärdad tomt på 168 kvm med inplanerade BBQ ytor.

 • Bottenvåning med separat ingång: öppen planlösning: vardagsrum / kök / matplats + ett sovrum + et badrum och förvaringsutrymme
 • Första våning: öppen planlösning vardagsrum / kök / matplats med utgången till stora täckta verandor med fantastisk havsutsikt+ ett badrum
 • Andra våning: två sovrum med inbyggda garderober och utgång till balkong + ett badrum med jacuzzi

Övriga fakta du borde veta om

 • Pris: 165000 €
 • Byggår: 2010
 • Boyta: 240 kvm
 • Tomt: 168 kvm
 • Tavernor, supermarket, strand: Kardamyli ca 5 km
 • Flygplats Kalamata: ca 53 km
 • Observera: kartan anger inte exakt läge utan visar endast område!
 • Nyttiga länkar: FAQ köpareBloggtips köpareBo eller flytta till Grekland

Proastio, Kardamyli, Messinia Mani, Peloponnesos, Grekland

Peloponnesos: det klassiska Grekland (det var visserligen ingen ö utan en halvö tills Korintkanalen var färdigbyggd 1893). Peloponnesos är en plats med fenomenal och skiftande skönhet med höga snöklädda berg, fruktträdgårdar och floddalar samt fina stränder. Denna halvö är full av historia och platserna ligger nära varandra. Det var här som en stor del av antikens historia började och i Iliaden nämns mer än 20 platser från Peloponnesos.

Kardamyli ligger 15 meter över havet och är en av södra Medelhavets bäst bevarade hemligheter. Vissa kallar Kardamyli för en “New Côte d’Azur” och här har du chansen att träffa berömda konstnärer och njuta av många kvällar med jazzmusik. Kristallklart blått vatten, majestätiska cypresser, vilda olivlundar och avlägsna snötäckta berg. Byns läge nära Taygetos bergsmassiv gör platsen idealisk som utgångspunkt för vandringar och cykelutflykter och Kardamyli besöks året om av både vandrare och badsugna turister. En exklusiv, liten, oförstörd by som stoltserar med storslagna villor, förtrollande stenmaisonetter, frodiga trädgårdar, en pittoresk hamn och fantastiska stränder där du kan träffa en och annan känd skådespelare, filosof, forskare eller författare.