till-salu-Hus-Grekland-Kalamata-havsutsikt

Hus med panoramavy över Kalamata och enastående havsutsikt. Till slutförande!

Beskrivning

Vackert hus med panoramavy över Kalamata, helt enastående havsutsikt och som kan slutföras enligt dina önskemål! Ett tillfälle för dig som både vill bo nära stranden och en stor stad. Huset är beläget i ett mycket speciell område: Kato Verga, kallas även Kalamatas Beverly Hills. Inga bilar (parkeringsplats finns 100 meter från huset) är tillåtna här och husen nås igenom smala gränder med en vacker grönska. Det tar cirka 5 minuter med bil för att nå Kalamata centrum.

Objekt ID: OC753, Kalamata

Tvåvåningshus som har en total yta på ca 136 kvm. Både fönster och dörrar är av högsta kvalitet och de tjocka stenväggarna gör att huset upplevs som svalt och välkomnande även under värsta hettan. Vackert stengolv i marmor i hela huset och dekorativa vägstenar.

 • Bottenvåningstort ljust vardagsrum (108,54 kvm) med spiraltrappa till kök/matrum (27,5 kvm) + ett badrum
 • Övervåning: ett sovrum med utgång till en rymlig veranda med havsutsikt och plats för matbord

Det finns möjlighet att ansöka om bygglov för att utöka boyta eller för att bygga ett separat hus. Notera även att det finns en närliggande tomt till försäljning. El och vatten är inkopplad och det är lätt att få in en snabb internetuppkoppling.

Övriga fakta du borde veta om

 • Pris: 170000 €
 • Byggår: 2010
 • Boyta: 110 kvm
 • Tomt: 544 kvm
 • Tavernor, supermarket, strand: ca 2 km
 • Kalamata flygplats: ca 18 km
 • Aten flygplats: ca 274 km
 • Observera: kartan anger inte exakt läge utan visar endast område!
 • Nyttiga länkar: FAQ köpareBloggtips köpareBo eller flytta till Grekland

Kalamata, Peloponnesos, Grekland

Kalamata är en hamnstad med närmare 70 000 invånare, vilket gör den till Peloponnesos näst största.Områdena runt staden är rika på mytologisk historia och det finns flera platser som är specifikt utpekade i Homeros Iliaden. Det finns även många historier om lokala hjältar och platser som till exempel när Aristomenis bekämpade Spartanerna. Här hittar du en perfekt blandning av historia, kultur, shopping och strandliv.

Vi rekommenderar ett besök på Kalamata Castle där du kan ta fantastiska bilder över hela staden med Taygetos och Medelhavet i bakgrunden. I närheten till borgen i Kalamata anordnas två gånger i veckan en marknad med lokala produkter. Här blandas frukter och grönsaker med naturgodis, nötter, fisk och kött.För dig som bara vill slappa och relaxa är dock den 2,5 km långsträckta klapperstensstranden med klarblått vatten mycket mer intressant. Stranden kantas med barer och tavernor som sjuder av liv både dag- och nattetid. Vi ”lokala” Messiniabor och semesterbesökare gillar också att ta en promenad till Kalamata Marina där mäktiga båtar speglas i Medelhavet.