familjesemester-grekland-hyr-strandhuset-chrani

Oförglömlig familjesemester i Grekland? Hyr strandhuset i Chrani: bara 50 meter till stranden

Beskrivning

Ute efter oförglömlig familjesemester i Grekland? Hyr strandhuset i Chrani: bara 50 meter till stranden med vy som du aldrig glömmer! Huset ligger vid en mindre strand med en fin strandpromenadsträcka: här kan du promenera till långt på kvällen, vi kan utlova vackra soluppgångar och solnedgångar! I trädgården hittar du en typisk grekisk grill där du kan träna upp dina grillkunskaper. Även här  har du så klart utsikten mot det Stora Blå!

Objekt ID: UCE1907, Paralia Spiti, Chrani

  • Ett sovrum med dubbelsäng. A/C och stora inbyggda garderober
  • Ett sovrum med tre enkelsängar. A/C och stora inbyggda garderober
  • En liten hall mellan sovrummen med utgång till terassen
  • Öppen planlösning vardagsrummet/köket/matplats. Soffan i vardagsrummet är tillräckligt stor för att kunna användas som extra övernattningssäng. Öppen spis och utgång till altanen
  • I köket finns diskmaskin, kyl/frys och tvättmaskin
  • Bilen parkerar du på innergården

Pris per natt och betalningsvillkor för korttidsuthyrning

Den kortaste vistelsen är 4 övernattningar och om du vill boka huset längre än 2 veckor så erhåller du 10 % på ordinarie pris. Vid bokning betalas en depositionsavgift på 40% av totalpriset. Betalning sker via banköverföring. Resterande belopp betalas kontanter vid ankomst eller via banköverföring innan ankomst. Depositionsavgiften är återbetalningsbar vid avbokning senast 60 dagar innan ankomst.

  • September till Juni 80 euro
  • Juli 90 euro
  • Augusti 100 euro

I priset ingår städning en gång i veckan (inclusive byte av sängkläder och handdukar) samt användning av A/C (finns i båda sovrummen) och el. Notera att huset har ingen WiFi.  Om du inte vill använda din egen surfmängd så finns det möjligheten att beställa via Cosmote (Greklands Telia). Informationen om kostnaden hittar du här.

Långtidsuthyrning: Hyr huset 1, 3 eller 6 månader

Priset offereras på begäran. Notera: I priset kommer inte ingå städning (vi kan hjälpa dig hitta städhjälp), vatten eller elförbrukning. I huset finns fungerande öppen spis och hyresvärden hjälper dig att beställa ved för uppvärmning under vintern. Du kommer betala en månadshyra i förväg, en månadshyra i deposition och därefter månad per månad.

Nyttig information och länkar:

Chrani, Messinia County, Peloponnesos, Grekland

Messinia County består av flertal olika kommuner med små genuina grekiska samhällen, alla väster om Kalamata. Området är omskrivet i Iliaden och en del av platserna är bebodda än idag, som tex Pylos. De populära orterna KoroniMethoni och Pylos ligger nära och trots de snirkliga vägarna tar det inte särskilt lång tid att ta sig runt den delen av Messinia.  I det närliggande Koroni finns inte bara mysiga tavernor, kaféer, söndagsmarknader med lokala frukter och grönsaker men även den välbesökta vackra sandstranden Zaga beach (Zagastranden) där mirakulöst nog havssköldpaddor fortfarande lägger sina ägg. Vill du läsa mer om landsdelens historia? Gå vidare till vår systersida: Guide till Peloponnesos eller läs mer om områden: Messinia.