Familjehus och en investering, Peloponnesos, Grekland: byggtomt i Lefktron

Beskrivning

Notera: förhandlingar pågår!

Familjehus eller en investering: byggtomt i Lefktron, Stoupa, Peloponnesos, har det bästa tänkbara läge! Bygger ett eller flera husen och kombinera uthyrningsmöjligheter/Airbnb med ett hus för din egen familj.

Objekt ID: EKJ1801, Lefktron, Stoupa, Mani

Ett sällsynt tillfälle: byggtomt med havsutsikt och promenadavstånd till stranden placerad på en lugn gata och med möjlighet att bygga hus upp till 800 kvm. Turistorten Stoupa med sina fina två sandstränder, affärer, kaféer, tavernor och restauranger ligger cirka 1 km från byggtomten. Hela tomten är på 1347.50 kvm och säljs för 170 000 euro men kan även köpas som två separata och mindre byggtomter. Vi kan även hjälpa dig att hitta lokala bygg- och arkitektföretag som du kan anlita för jobbet. Du och din familj kan styra över hur mycket jobb ni vill göra själva eller om ni önskar er att få nyckelfärdigt förslag. Läs gärna om våra partner här

Övriga fakta du borde veta om

Stoupa, Messinia Mani, Peloponnesos, Grekland

Peloponnesos: det klassiska Grekland (det var visserligen ingen ö utan en halvö tills Korintkanalen var färdigbyggd 1893). Peloponnesos är en plats med fenomenal och skiftande skönhet med höga snöklädda berg, fruktträdgårdar och floddalar samt fina stränder. Denna halvö är full av historia och platserna ligger nära varandra. Det var här som en stor del av antikens historia började och i Iliaden nämns mer än 20 platser från Peloponnesos.

På den södra kusten av Peloponnesos i Grekland och ca 60 minuters bilresa från närmaste flygplats i Kalamata (eller ca 3,5 timmars bilresa från Atens internationella flygplats) ligger den oförstörda byn Stoupa med varma, härliga somrar och milda vintrar. Med två härliga sandiga gyllene stränder (liksom flera mindre stränder) har denna en gång sömniga by blivit mer och mer populär som turistmål men har ändå kvar det genuina Grekland. Stoupa ligger i ett fascinerande område som kallas Mani. Detta är den enda delen av Grekland som aldrig erövrats av inkräktare. Befolkningen, Maniots, byggde tornhus (sk Mani-torn) där de tog skydd under de otaliga lokala fejderna som utkämpades här. Några av dessa Mani-torn har restaurerats och kan fortfarande ses i området.