till-salu-peloponnesos-elegant-modernt-bungalow-husdesign-naturen-flytta-in

Elegant, modern bungalow med intressant husdesign: låt naturen flytta in i ditt vardagsrum!

Beskrivning

Notera: visningar inte aktuella före början av september 2021!

Till salu i soliga Peloponnesos. Ett utmärkt val för dig som letar efter en elegant, modern bungalow med intressant husdesign: här flyttar naturen in i ditt vardagsrum. De stora och höga glasskjutdörrarna får naturens årstidsväxlingar att flytta in och bli till en naturlig del av ditt hus. Trädgården är liten men smart designad: här finns plats för både solstolar, matbord, kryddväxter, citronträd och så klart några olivträd!

Huset ligger mellan Kotroni och Agios Dimitrios vid en lättillgänglig väg, och i ett populärt område med många internationella grannar. Hela tomten är omgärdad, vetter mot söder och det finns absolut ingen risk att någon kan bygga framför huset och förstöra den magnifika utsikten. Tack vare den smarta planlösningen är både huset och trädgården helt utan insyn från de omgivande grannhusen.

Objekt ID: EKJ1842, Agios Dimitrios, Mani

Huset består av (se husritningarna för rumsmått och den smarta planlösningen):

  • Rymlig hall med inbyggda garderober. Här kombinerades ytterdörr med två sidoljus som skapar ett behaglig och naturlig ljussken
  • Stilrent, modernt kök med köksö och massor med plats för matlagning. Fina keramikdetaljer, måttbeställd spisfläkt, inbyggd tvättmaskin samt diskmaskin
  • Stort vardagsrum med utgång till patio. Här kan du lätt anordna ett mindre sovrum om du skulle önska det
  • Stort sovrum med utgång till patio
  • Ett omklädningsrum/walk in closet med inbyggda garderober och ljusinsläpp från trädgården
  • Ett generöst badrum med plats för både dusch och badkar

Omklädningsrum och sovrum har heltäckningsmattor och i övriga huset finns högkvalitativ klinker. Vatten värms med hjälp av solpaneler och huset är förberett för både A/C och centralvärme. Tvåglasfönster i aluminium med myggnät och fönsterluckor samt spotlightbelysning som monterats i hela huset: här har inget lämnats åt slumpen!

Övriga fakta du borde veta om

Agios Dimitrios/Agios Nikolaos, Messinia Mani, Peloponnesos, Grekland

På den södra kusten av Peloponnesos i Grekland och ca 60 minuters bilresa från närmaste flygplats i Kalamata (eller 3,5 timmars bilresa från Atens internationella flygplats) ligger dessa vackra och oförstörda små fiskebyarna. Perfekt plats för dig som vill lämna stressiga vardagen bakom dig och här är varma, härliga somrar och milda vintrar. Agios Dimitrios är en liten by med en liten pittoresk hamn. I antiken var det känt som ”Pefnos” och tillhörde kung Tyndareus. Pausanias berättar om en bronsstaty på en sten i havet, (Dioscuri) som inte bara representerade kungens söner Castor och Pollux men även platsen dör Sköna Helena var född. Läs mer under länken här.

Även den närliggande fiskebyn Agios Nikolaos har en historia. Byn brukade kallas Selinitsa, som betyder ”liten måne” eller liten Eleni: ​​”Selinitsa, månen ryser när den hör ditt namn, medan Paris smeker Eleni”. Enligt historien när Paris och Helena (Eleni på grekiska) bestämde sig för att rymma från Sparta var just hamnen Agios Nikolaos de flydde till och härifrån seglade de vidare till Troja. Agios Nikolaos har en hel del tavernor och caféer som är öppna året runt och samtliga ligger kring hamnen. I byn hittar du också: sjukstuga, apotek, bankomat, två supermarket, konditori, slaktare, cykeluthyrning och bensinstation. Allt du behöver för stunden. De närmaste sandstränderna är Voulimeneas och Pantazi men det finns fler platser för de som älskar att simma, snorkla eller sola.