Bygg ditt eget hus i Grekland: 2500 kvm tomt i närheten till Agios Nikolaos och Pantazi strand

Beskrivning

Många drömmer om att bygga ett eget hus i Grekland och en av de mest eftertraktade egenskaperna är att köpa en strandnära tomt och bygga hus i närheten till ett levande åretruntsamhälle. Tomten i Mani och Agios Nikolaos har allt du behöver för att genomföra ditt drömprojekt och vi lovar att de spektakulära solnedgångarna inte finns på många ställen!

Objekt ID: OC218, Agios Nikolaos, Mani

En vacker byggtomt på 2500 kvm med ett eftertraktat läge: nära den vackra stranden Pantazi (som är känd av sitt smaragdfärgade vatten) och bara 5 minuters promenad till den pittoreska fiskebyn Agios Nikolaos med supermarket, bagerier och kaféer. Utmärkt investering även för dig som planerar uthyrningsverksamhet. Förutom den fantastiska havsutsikten hittar du på tomten en mängd med producerande olivträd och kan räkna med en del liter av ”det gröna guldet” som olivoljan kallas för här. I närheten till tomten finns vatten, el och telefonlinje. Vi kan även hjälpa dig att hitta lokala bygg- och arkitektföretag som du kan anlita för jobbet. Du och din familj kan styra över hur mycket jobb ni vill göra själva eller om ni önskar er att få nyckelfärdigt förslag. Läs gärna om våra partners här

Övriga fakta du borde veta om

Agios Nikolaos, Messinia Mani, Peloponnesos, Grekland

På den södra kusten av Peloponnesos i Grekland och ca 60 minuters bilresa från närmaste flygplats i Kalamata (eller 3,5 timmars bilresa från Atens internationella flygplats) ligger denna vackra och oförstörda lilla fiskeby, Agios Nikolaos.

Perfekt resmål för dig som vill lämna den stressiga vardagen bakom dig och här är varma, härliga somrar och milda vintrar. Agios Nikolaos brukade även kallas Selinitsa, som betyder ”liten måne” eller liten Eleni: ​​”Selinitsa, månen ryser när den hör ditt namn, medan Paris smeker Eleni”. Enligt historien när Paris och Helena (Eleni på grekiska) bestämde sig för att rymma från Sparta var just hamnen Agios Nikolaos de flydde till och härifrån seglade de vidare till Troja.

Agios Nikolaos har en hel del tavernor och kaféer som är öppna året runt och samtliga ligger kring hamnen. I byn hittar du också: sjukstuga, apotek, bankomat, två supermarket, konditori, slaktare, cykeluthyrning och bensinstation. Allt du behöver för stunden. De närmaste sandstränderna är Voulimeneas och Pantazi men det finns fler platser för de som älskar att simma, snorkla eller sola.