Bygg ditt grekiska hem fortare: köp husskelett och slutför projektet på bara några månader

Beskrivning

Bygg ditt grekiska hem fortare: köp husskelett och slutför projektet på bara några månader.För dig som har en tydlig vision av hur ditt grekiska hem borde vara är ett köp av husskelett en perfekt lösning! Du slipper den långa väntan på att få bygglov och på bara några månader kan du slutföra ditt drömprojekt. “Livet är verkligen lätt, men vi insisterar på att göra det komplicerat.” – Confucius

Objekt ID: EKJ1822, Agios Dimitrios, Mani

Husskelettet på två våningar med möjlighet att bygga tre sovrum, ett badrum på bottenvåning samt en öppen planlösning kök/vardagsrum på översta våningen. Två stora terrasser på båda våningarna, tillräckligt med plats för både garage, pool och BBQ area. Huset ligger på en kulle i ett område med internationella grannar. Lätt tillgänglig via en asfalterad väg och med en magnifik utsikt över Det Stora Blå! Ägaren kommer att acceptera ett bud kring 130000 euro. Beroende på material som du vill använda för att slutföra objektet behöver du räkna med cirka  70000 – 100000 euro. Vi kan även hjälpa dig att hitta lokala bygg- och arkitektföretag som du kan anlita för jobbet. Du och din familj kan styra över hur mycket jobb ni vill göra själva eller om ni önskar er att få nyckelfärdigt förslag. Läs gärna om våra partner här

Övriga fakta du borde veta om

Agios Dimitrios/Agios Nikolaos, Messinia Mani, Peloponnesos, Grekland

På den södra kusten av Peloponnesos i Grekland och ca 60 minuters bilresa från närmaste flygplats i Kalamata (eller 3,5 timmars bilresa från Atens internationella flygplats) ligger dessa vackra och oförstörda små fiskebyarna. Perfekt plats för dig som vill lämna stressiga vardagen bakom dig och här är varma, härliga somrar och milda vintrar. Agios Dimitrios är en liten by med en liten pittoresk hamn. I antiken var det känt som ”Pefnos” och tillhörde kung Tyndareus. Pausanias berättar om en bronsstaty på en sten i havet, (Dioscuri) som representerade kungens söner Castor och Pollux.

 

Även den närliggande fiskebyn Agios Nikolaos har en historia. Byn brukade kallas Selinitsa, som betyder ”liten måne” eller liten Eleni: ​​”Selinitsa, månen ryser när den hör ditt namn, medan Paris smeker Eleni”. Enligt historien när Paris och Helena (Eleni på grekiska) bestämde sig för att rymma från Sparta var just hamnen Agios Nikolaos de flydde till och härifrån seglade de vidare till Troja.

Agios Nikolaos har en hel del tavernor och caféer som är öppna året runt och samtliga ligger kring hamnen. I byn hittar du också: sjukstuga, apotek, bankomat, två supermarket, konditori, slaktare, cykeluthyrning och bensinstation. Allt du behöver för stunden. De närmaste sandstränderna är Voulimeneas och Pantazi men det finns fler platser för de som älskar att simma, snorkla eller sola.