Observera: Kursen är stängd för anmälningar! Är du intresserad av att genomföra egen kurs, kontakta Elwira via mejl.

”Det bästa sättet att lära sig att tala väl är att iaktta goda talare och försöka efterlikna dem”, Aristoteles: välkommen till kursanmälan för retorikkursen i Peloponnesos, Grekland. Vid frågor och funderingar kontakta Elwira via 0703 247 949 eller via info@husigrekland.se.

Kurspris: 14 900 SEK exkl moms. Vad ingår i kursavgiften?

I kursavgiften ingår:

  • 6 lektionstimmar per dag och under fem dagar (30 lektionstimmar)
  • 8 övernattningar (singelrum) inklusive frukost på hotell Lefktron
  • lunch 6 dagar på restaurang Melissa
  • gemensam aktivitet dag 6: utflykt till Antika Messini + mosaikkurs
  • vilodagen dag 7

Gå till  kursbeskrivning eller gå tillbaka till kurspresentationen eller till utskrivningsbar PDF. Läs även intervju med läraren här.

Vad ingår inte i kursavgiften?

I kursavgiften ingår inte flygresan (boka din egen resa via länk här, välj ankomst den 27 april, avresa 5 maj), transfer till och från destinationen (informera oss om du vill ha hjälp med att ordna detta genom att ange det i bokningsformulär), kvällsmat samt vin eller öl till lunch.

Allmänna villkor

Kursen genomförs vid minimum 8 anmälda deltagare. Kursanmälan startar 1 september 2018 och stängs 20 februari 2019.

Betalnings- och avbokningsvillkor

Ni betalar 50% av totalbeloppet vid bokningstillfället (7 450 sek) och resterande belopp senast den 22 februari 2019. Skulle kursen inte genomföras på grund av för få deltagare återbetalas depositionsavgiften i sin helhet senast den 22 februari 2019. Betalning sker till ElwEli Consulting AB (org.nr 559152-4201) enligt en bifogad förskottsfaktura.

Vill du avboka kursen?

  • Avbokning måste göras skriftligen senast den 20 februari 2019. Återbetalas med 80% av inbetalt belopp vid bokningstillfället, pga. kostnader för administration och koordination
  • Efter den 22 februari (det vill säga när kursen är betald) är det inte möjligt att avboka kursen/få pengarna tillbaka om inte orsaken styrks med läkarintyg. Det går dock bra att låta en kollega överta kursplatsen

Instagram